Gott nytt år!!

Gott nytt år alla.. Själv ska jag snart gå o jobba!! hätligt med massor av timmar med storhelgs ob... :)

och bäst av allt... ingen bakfylla imorgon!!

äntligen

Sådär, Då har mensen kommit nu ikväll och jag har tagit de första tabletterna.. Ska fortsätta med 2 på kvällen och 1 på morgonen tills vidare, sen ska jag ringa IVF i Falun så fort de öppnar igen den 7:e. Åhh, nu känns det skönt att man är pågång igen... Men man kan tydligen få en hemsk huvudvärk av de här, men jag hade så många hemska biverkningar av sprayen så jag hoppas jag slipper dom nu, men annars är det såklart värt dé.

hallå! Var är du??

Min mens lyser med sin frånvaro. Blir lite orolig nu, undra om man ska vänta ut denna och köra igång med fet på nästa? Eller det kanske inte spelar någon roll att köra FET på en "konstig" mens. När man så gärna vill ha den i tid så kommer den aldrig, och när man gärna vill att dn ska vänta en dag eller två så ska den minsann dyka upp o jävlas.

förlovningsdag

oj oj oj, vad trött jag är nu när jag har jobbat... Nu ska jag lägga mig på soffan en stund så ska vi fira våran 2åriga förlovningsdag!! Vet inte riktigt hur, men något får vi hitta på. Sen står det inte inte förens vi ska fira våran första bröllopsdag heller. Det ska bli kul. Då ska vi öppna vinaren vi fick av mina föräldrar som vi var för trötta för på bröllops natten...

Hur kunde han säga så?

Jaha, då var julen slut och allt har återgått till det normala. Ska snart iväg och jobba och har sovit max 3 timmar inatt.... Natten till igår som jag inte mer än så heller så det blir en låååång dag idag. Det är inte många som vet om att vi är mitt inne i IVF-karusellen. Min mamma, R´s mamma och min svägerska eftersom de har gått igenom samma sak.

Igår på självaste julafton hamnar vi bredvid min bror (en annan än han som gått igenom IVF) och hans högravida tjej. Hon blev på smällen när de bara kännt varandra några månader. Han har två andra barn med två andra kvinnor... Inte hellerde var beräknade... Han klappade henne på magen och frågade när vi skulle ha en sån där...
 Sen han gjorde ett lustigt rim om mitt namn och jag skulle göra igen och sa "NIsse pisse päron pung" till honom eftersom han heter Nils i andra namn.... Då säger han "HAN FYLLER IAF SITT SYFTE SOM HAN SKA"

All luft togs ifrån mig och jag kände hur tårarna bara ville spruta ut...

Skickade ett sms till honom senare på kvällen att han har absolut ingen aning om vad det beror på att vi inte kan få barn, det kan lika väl vara mig. Och att han absolut inte har en aning om hur det är att leva ett liv och veta om att man aldrig kommer kunna få barn på naturlig väg! Jag satt o grät medans jag skrev!!

Varför är folk så himla klumpiga och okänsliga?

jobba

Då ska jag alldeles snart åka iväg till jobbet... Har ring o beställt en sallan från byns bästa pizzeria som jag kan smaska på när städningen är klar och när alla har lagt sig. Visst ja... skulle ringa min svåger o be honom spela in labyrint... näst sista avsnittet idag... Nu är det spännande....!!!

så typiskt...

Jaha... Bara för att jag äntligen fått ordning på dygnet nu så ska jag jobba natt imorgon... Så himla typiskt... Var uppe kl.06.00 imorse, så jag tänkte jag skulle lägga mig på soffan till Bones börjar, så kankse jag orkar vara vaken ett tag ikväll så jag kan sova ordentligt imorgon...

Men fortfarande ingen mens... hoppas hoppas hoppas den kommer nu i dagarna så det inte ska ta allt för länge innan det blir dax för FET.

God morgon!

Nu har jag äntligen ställt dygnet till rätta igen. Och det känns superskönt!
Ska göra mig iordning och sen åka iväg till frissan.

Labyrint

Jag tror jag är den enda i hela sverige som tilar på labyrint... Det som är så bra!! Bara två avsnitt kvar nu, kan inte vänta på att få se hur det slutar...

Imorgon ska jag ta kort för mitt körkort, bäst att sova så man ser extra fräsch ut på bilden... :)

att sova eller inte sova, det är frågan!

Ikväll gick jag faktiskt o la mig tidigt, men nu har jag vaknat igen... Ska snart gå o försöka sova igen....
Jag tänkte på en grej innan jag somnade. Det tog ungefär 10 minuter från de att vi lagt oss till det att R somnade. Undrar egentligen varför det tar mycket längre för en del att somna än andra, fast man är trött. Och vad det beror på att en del människor alltid har problem med att sova... Min lillebror har i många år haft svårt för att sova på nätterna. Och jag å andra sidan har väl kunnat sova i princip jämt. Men kankse inte nu då, eftersom jag sov så länge idag, men om jag int gått o lagt mej förens nu så hade jag nog kunnat somna lätt som en plätt.

Förutom när man sprayade inför IVF en då såklart. Då var man svettig mest hela tiden och bara vände sig i sängen och tyckte att allt var så besvärligt när man låg där utan täcke o ändå svettades.

Min mens borde komma kring den 20:e. Då ska jag börja med piller (kommer inte ihåg vad de heter nu) inför IVF. Hoppas hoppas hoppas den kommer då, för den 21 gör de sista dagen i Falun innan julstängning, och är inte tillbaka förens den 7:e. Det skulle kännas bra att veta innan de stänger när man ska börga med vaggisarna, och eventuellt hinna få en tid för FET. Annars måste jag vänta till den 7:e med vaggisar o ännu längre på FET.

All denna väntan kan göra mig galen!! I väntan på, i väntan på... bla bla bla.. alltid ska man vänta på någonting!

Tänk de som blir gravida så fort de slutar med p-piller, de har ingen aning om hur lyckliga de är!!!
Det finns många kvinnor i världen som avundas dem. Undra om de kvinnor egentligen vet vilken otrolig gåva de har!!?

Nej, nu gör jag ett nytt försök. Klockan står på 09.00 Få se om jag lyckas komma upp då så jag äntligen ska få någon rätsida på dygnet.

over and out!

bara en beta till - blir snabbt 3, 4, 5, 6 stycken...

Varför har jag inte gått o lagt mej än? Jag skulle ju lägga mig tidigt så att jag skulle orka upp i tid... Ändå sitter jag här o spelar betapet och dricker julmust. Nu är jag så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna snart... ändå ska jag envisas om att "bara spela en beta till"...

Kan inte åka iväg o simma så sent heller för R ska ha bilen till 15.30 och efter det har det blivit så mörkt så jag vill inte åka själv, ser så dåligt att köra när det är mörkt.

Nej, nu ska jag bara spela en beta till sen ska jag sova... :)

ingen bil utan jobb - inget jobb utan bil

Då sitter man här ännu en natt då... Men nu måste jag få ordning på dygnet. Sov såklart länge idag med, men det vart en tur till simhallen på kvällen... Kanske åker dit imorgon med, det var såå skönt att simma. Men är det egentligen så bra träning? Jag vet inte, men skönt är det. Sitter här o kollar på bilar. Så fort jag fått ett fast jobba så ska jag köpa en bil! Just nu är jag ju bara timvikarie inom vården, har arbetat med detta i många år nu, och jag blev undersköterska 2004, men det finns inga jobb! Så man får vidga sina vyer lite, men det är svårt att få ett annat jobb när man endast har erfarenhet av vårdyrket. Och det är svårt att få erfarenhet oxå, eftersom ingen vill ha en....
Man skulle bott i Stockholm, där kan jag tänka mig att det är lätt att få en fast anställning inom vården, men inte här i lilla Dalarna. Men å andra sidan, vill man verkligen jobba med detta i flera år till?

Nej, nu ska jag lägga mig!
God natt!

Välkommen till min nya blogg!

Egentligen borde jag gå o sova nu... Tänkte jag skulle gå upp tidigt för att åka o simma... Har jobbat natt i helgen så jag har inte ställt om dygnet än. Men så gillar jag juh att vara uppe på nätterna med. Så lugnt o tyst överallt.

Jaha... Snart har det gått ett år igen... Vad har hänt på det året då?

Jag inledde året med att gifta mig! Tänk, det har snart gått ett år. Bara dagarna efter bröllopet ringde jag gyn för att vi skulle kunna påbörja resan mot ett efterlängtat barn. Resan fram till remissen till IVF blev väldigt lång. (5 månader)  Massor av saker stod ivägen, bla min sköldkörtel. Men väl i Falun konstaterade de att det inte alls var utanför normal-gränsel.... så typiskt.... Vi fick iaf inleda vårat första IVF som resulterade i ett minus för bara 3 veckor sen.

Annars vet jag inte vad som hänt under året... Jo, jag har fått mitt efterlängtade körkort!

Planer för nästa år då, ja... jag kommer lägga störst fokus på resan mot en liten bebis i familjen såklart!


RSS 2.0