bara lite strunt... Inget viktigt.....

Då va man hemma igen då... Såååå skönt. Det har varit 10 jobbiga dagar.  Är ledig helgen med. Super skönt ska dé bli. Har en liten fråga ni kan klura på sålänge: Hur märker man på bästa sätt att jag varit borta i en och en halv vecka?

Föresten så har jag klippt gräset idag!!! Ett kryss i taket för dé. Snart kommer fönstergubben sen ska vi åka o bada!!

Annars finns det inte så mycket annan att skriva för tillfället. Känner mig rätt så slut just nu faktiskt.

Rätt svar på frågan kommer kankse nån dag! =) Men gissa på sålänge!!

Kram Kram!!


åker snart...

Nu ska jag vara ute på jobb i en och enhalv vecka. Kommer bli jobbiga dagar! Utan dator, internet, telefon, mobiltäckning och gubbe.... Så varje gång du är inne här så skänk mig gärna en varm tanke är ni snälla!
Nu ska jag gå o kramas med mannen sista natten innan jag ska åka.

Utmanar mig själv med denna.....

Eftersom jag är anonym på bloggen finns det vissa frågor jag inte svarar på. Men här kommer iaf mina svar... Hittade denna på Birsens sida.



DIG SJÄLV

vad är klockan när du börjar med det här? 14:14
vad heter du? Ragetti
hur gammal är du? 24
var kommer du ifrån? ...
vad heter din mamma? ...
vad heter din pappa? ...
har du några syskon? Ja

SENASTE GÅNGEN
du rökte? Många årsen (fest rökte)
du snusade? Har provat en gång, måste vara fem årsen nu
du färgade håret? 5 veckor sen (ska färja om det ikväll)
du grät? På begravningen i fredags
du tränade? Onsdags
du solade solarium? I vintras nångång
du skällde på någon? hmm... kommer inte ihåg
du var utomlands? höstas
du duschade? imorse
du köpte nya kläder? Tisdags
du åkte buss? En månad sen (före det var det flera årsen)
du åkte taxi? Händer ibland eftersom min pappa jobbar på taxi =)
du åkte tåg? Mars tror jag
du smsade någon? Lördags
du ringde någon?2 timmar sedan
du campade med någon? har aldrig campat

HAR DU NÅNSIN
hoppat studsmatta? Ja
ätit fiskbullar? Ja
tagit kort på dig själv? Många gånger
skrattat så du började gråta? Ja
skolkat mer än 3 skoldagar i rad? Har jag säkert
sovit mer än 10 st i ett tält? Nope
badat mitt i natten? Ja, förra sommaren faktiskt
åkt berg och dalbana och spytt efter det? Nej
spytt för att du var full? Tyvärr, Ja
trillat när du åkt skidor? Japp
gråtit till en bok? Ja
varit rädd för tomten?  Nope
fått IG? Jo, ett par stycken
ätit deg tills du spytt? Usch.... NEJ
lagat en misslyckad måltid? Ohh jaaa
fastnat med tungan på en lyktstolpe? Haha... Nää
FAVORIT
band/artist? Många!!
mat? Mycket
färg? Röd
dryck? Vatten
känsla?  Lycka
lukt? Nyduschad man
dag? Tisdag, Lördag
godis? För mycket
glass? Inte så förtjust i glass
alkoholdryck? Rött, vitt och de flesta cider/alkoläsk
snus? INGET
cigg? Mentol
film? Många
bok? Läser inte så mycket
kändis? Shakira
tröja? En svart kofta
byxor? Jeans
plats/ställe? Birka Paradise


JUST NU
låt? ingen
humör? trött
klädsel? Ledig
frisyr? Åt helvete
plats? i soffan
väder? halvdant, men inte kallt iaf


ANTINGEN ELLER
musik - eller vad???
mörkt - ljust? på???
kallt - varmt? varmt
vodka - whisky? vodka
cider - öl? cider
röka - snusa? Inget...
vinter - sommar? sommar
bada - sola? båda
hemmakväll - utekväll? olika
vad är klockan nu? 14:35


Jag utmanar alla som orkar. Detta var lite småjobbigt faktiskt


adoption......

Nu har R oxå börjat vänja sig med tanken på en eventuell adoption. Tänkte vi först och främst skulle bli medlemmar i adoptionscentrum och i början på nästa år sätta upp oss som sökande. Han har äntligen fårstått allvaret i att jag vill ha en egen familj. Jag tänker inte leva ett liv utan barn. Det finns säkert de som finner sig i det och lever livet ändå, men jag har svårt att tro att jag skulle klara av det. Då kommer jag aldrig bli hel lixom. Någonting kommer alltid då att fattas i mitt liv. Varför skulle det vara så svårt just för oss, jag som skulle kunna döda för att få en egen familj. Och många många kvinnor som absolut inte vill ha barn, kan inte jag få deras förmåga att lätt kunna bli gravid. Och undra om de faktidkt vet vad de väljer bort?? De vill satsa på karriären eller nåt sånt skit. Så sitter de där när de blir äldre o miljonärer HELT ENSAMMA. Undra om de ens då kommer ångra sig att de inte ville ha en egen familj. För mig är familjen guld värd, och jag vill bli rik! Jag vill bli rik av kärleken som kommer finnas i min familj!

Godmorgon - Har jag sovit i hundra år eller???

Är det sant de jag kan läsa här? http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2880103.ab

Herregud!! Jag måste ha sovit i typ hundra år eller nåt. Jag har inte hört nånting om att nån av bröderna skulle ha fått barn. Men men, här har de ynglat av sig som bara fan alla tre och så har man inte hört ett ljud alls. Hmm... jaja... så är det tydligen... Kul för dem!

marinerad kycklig

Hmm.. typ en halvtimme kvar inan jag kan börja göra iordning kycklingen. Nu ligger den o gottar sig med marinaden. Rödvinsmarinad.. Mmm... Det ska bli smaskigt.  Har snickrat ihop en härlig annorlunda sommarsallad till... Det ska bli spännande att se om det bär eller brister. Hade i lite ruccola, sockerärtor, rödlök, feta-ost, röda och gula körsbärstomater och vindruvor.... Får se hur det smakar tillsammans med kycklingen. Även om det inte smakar bra så ser den jävligt härlig ut..........

gymmet idag

Orkade ta en sväng till gymmet idag efter jobbet.... Bra bra Ragetti!! Nu är jag trött.... Men ingen rast och ingen ro... Här vankas det storstädning.... Kankse vila lite först...sov så dåligt inatt. Jobbar e.m imorgon så då kan man äntligen få soooova ut. Ska bli såååå skönt.


nätpoker

Spelade kvällskvisten på svenska spel igår och fick den bästa plasering jag nånsin fått tror jag. Det var andra gången jag hamnade bland prispengarna. Tog nästan tre timmar att spela. Blev ingen stor summa, men jag är glad att jag överlevde turneringen så pass länge. Spelar ni nätpoker?


7 minuter

7 minuter orkade jag med att springa imorse. Före frukost. Utan medtag av vatten. Snacka om att IVF:en käkar upp all kondition. Men vi får se nu om jag kan gå upp en kvart tidigare varje morgon för att gå ut o springa i skogen. Det återstår att se. En minut i halv sju nu. Om en minutska jag sitta i bilen. Det är min egen gräns för att jag ska kunna köra lugnt till jobbet. Prick halv 7 inne i bilen. Strart klar! Men idag ska R köra mig för han behöver ha bilen i jobbet idag på förmiddagen. Så då behöver vi inte åka förens tjugo i. För då blir det minus parkeringsletande och mius gångtid. Såå... Annars då? Nej, inget speciellt. Väntar på första mensen efter misslyckat IVF. Räknar o räknar på när mensen efter det ska kunna komma. Man vill juh inte ha mens på semestern direkt. Men, kankse blir så att jag får stå ut med en hel jävla massa finnar på semestern.... För finnar var precis vad jag fick att FET medicinen. Och troligtvis knaprar jag FET piller för fullt under utlandsvistelsen. De är små och blåa, men man blir inte rolig av dem. Synd.

06:34 Snart, mycket snart ska jag gå o sätta på mig skorna och bege mig ut.

10 timmars pass idag, och jag som sovit så dåligt, men det gör jag alltid natten till måndag efter ledig helg. ALLTID.

Ha en bra Måndag allihop.

Hej!

Mig genom åren....

Hittade denna på Birsens sida!


15 år sen - 1993
Jag var 9 år gammal och blev faster för första gången. Var ute med barnvagnen själv en gång runt kvarteret med huvet högt och jätte stolt!
 
10 år sedan - 1998
14 år gammal, hade året före börjat högstadiet och bytt skola. Mobbningen jag fått stå ut med typ hela livet höll äntligen på att få ett slut!

5 år sen - 2003
19 år. Ett år kvar till studenten. Är jätte skoltrött! Tror att jag hittar mannen i mitt liv nästan 60 min hemmifrån. Börjar planera min framtid med honom, vill söka jobb där efter skolan o flytta dit. Allt rasar när han talar om att han hittat en annan!


3 år sen - 2005
Träffar och förlovar mig med R. Jag slutar med P-piller och tror att det är "bara" att bli gravid. Vi flyttar in i en gemensam tvåa och börjar lite smått leta efter hus. (Det hände mycket dé året)

1 år sen - 2007
Vi gifter oss. Jag ringer och vill göra en utredning på varför vi inte blir gravida. Vi kör igång med IVF bara några månader senare. Förvånansvärt kort väntetid. Jag blir glad och tror att allt ska ordna sig snabbt med att bli gravid. ett misslyckat IVF och ett misslyckat FET hinner vi med detta år.

3 månader sen -  april
Vi påbörjar IVF nummer två. Allt känns bra och jag är bombsäker på att det kommer funk denna gången. I Februari kommer jag få hålla min bäbis i mina armar.....

I går - 3  juli
Kommer hem från jobbet klockan 21:00 är supertrött och hoppas på att få mysa lite med R, men får en chock när jag kommer innanför dörren. Han har varit hemma hela dagen utan att lyfta ett finger i hushållet. Jag börjar städa som en galning samtidig som jag är besviken på gubben. somnar osams. Mår dåligt över detta.


I dag - 4 juli
Har jobbat heeeeeeeeela dagen, kommer hem på kvällskvisten får en kram av älsklingen som tillochmed åker iväg till insamlingen med två kassar tidningar.



I morgon - 5 juli
Är jag ledig och ska äta gott och dricka vin

Om ett år - 2009
Har jag äntligen fått vårat efterlängtade barn. Jag tittar på henne/honom och ler och jag tänker högt för mig själv "Ja, det är DIG vi har väntat på"

RSS 2.0