Ruvardag 3

Inget ont i magen idag. Kan juh bara ha varit nerverna. Det är nog inte så bra att oroasig hela tiden. Men man gör juh dé!!

Ser att de har börjat sälja blommor överallt. Undra om man ska åka o köpa några på måndag när man är ledig o plantera lite... Får räcka med blommor iår. Nästa år kanske det åker ner någon buske med. Men vi börjar med blommor... enklast så....

Tiden bara kryper fram till TD. 10 dagar kvar nu.

Undra om man ska duscha o ta sig en promenad innan man ska åka o jobba! Trist att jobba när det är sånt här fint väder.

Ruvardag 2

ÄNTLIGEN !!!!! Äntligen sitter jag i min alldeles egna soffa efter att ha varit på språng sen 05:00 PIP imorse. FY FAN vilken HET KLADDIG och SVETTIG dag det har varit. Storhandlade alldeles efter jobbet med. Så nu slipper jag det på 2 veckor iaf.

Har lite småont i magen, blir livrädd när jag känner efter, men det kanske inte är någon fara? Bara jag som är nojig. En långprommenad har jag varit ute på oxå. Det kan väl inte skada den lilla skrutten? Man ska juh röra på sig säger doktorn. Men en sak är säker, jag ska ALDRIG mer ha svarta långbyxor och en svart stickad tröja i 100% akryl från H&M på mig i denna hetta igen... ALDRIG.... Lite svettigt var det vill jag lova.

Ruvardag 1

Tänker mycket på den lilla som ligger o skvalpar i magen. Hoppas hoppas hoppas att h*n vill fastna o stanna hos mig denna gång. Då ska man snart åka o jobba då. Känner mig super seg, men det ska gå bra. Synd bara att jag inte hinner in o simma efter jobbet, får ta det imorgon.

Btw, frågade sköterskan varför vissa tar 3 vaggisar om dagen istället för 2 som vi gör. Hon sa att det beror på behandlande läkare som tycker olika. I Falun där jag går har de gjort tester på att det inte gör någon skillnad att ta 3 än o ta 2, bara de att det blir mer att komma ihåg och jobbigare att kunna gå ifrån jobb o så för att ta en mitt på dagen. Men ni som har läkare som kriver ut 3 gånger om dagen. Kan inte ni fråga samma sak, så kankse ni får ett annat svar som ni kan dela med er av?? Det vore intressant tycker jag...

ET ruvardag 0

Då har jag fått tillbaka ett mycket fint ägg sa Doktorn idag. Känns bra. Men jag är livrädd för att det ska bli samma sak som förra gången. Men jag säger som min svägerska sa idag "Nu har jag bestämt att det måste gå vägen för er denna gången"  Och det håller jag oxå med om. Nu ska jag göra precis tvärt om från förra gången. Förra gången jobbade jag inte under ruvningen, utan bara gjorde ingenting. Denna gången ska jag jobba, simma, jogga på löpbandet och även träna lite lätt på gymmet. För det får man sa sköterskan vi pratade med idag innan vi gick från kliniken.

Det fanns även tre till ägg som såg okej ut. Så hoppas att de hinner dela sig fint till imorgon så att vi får alla de tre äggen till frysen.

Nu ska jag lägga mig i sängen o titta på ett avsnitt av Bones. Kanske ska försöka med samma avsnitt som de tidigare två gångerna då jag somnade innan det var slut.... =)

Vinn leksaker för vuxna... :)

Jag tycker du ska gå in på Maricas blogg och vara med o tävla om lite härliga sexleksaker. Tävlingen är enkel och det står mer om hur det funkar på hennes sida. Tävlingen pågår fram till 6 Juni!! Jag ska lungt vara med och tycket att du oxå ska dé!

En dag kvar till ET

Idag har vi varit o ätit Thai buffé... Mmmm.... smaskens!! Annars händer väl inte så mycket just nu... Massor av väntan har man varit med om under hela IVF prosessen, så man börjar vänja sig lite faktiskt. Men imorgon är det äntligen dax för ET, spännande o se hur många ägg som klarar sig till frysen denna gången. För nån måste det juh bli iaf... Nu ska jag förbereda lite fika för mina gäster som snart kommer.


Drick mycket

sa de åt mig efter ÄP i fredags. Och det gjorde jag igår. Både rött, vitt och tequila... Idag mår jag väl inte speciellt bra, men jävlar vilken kul kväll vi hade igår... Så nu hoppas hoppas hoppas vi att det var sista gången på bra länge. =)

11 befruktade ägg av mina 20

Japp... så var de. De ringde nyss... Så vi är inbokade på ET på onsdag. 13:15.

Jag vaknade till vid 03:30 inatt av en hemsk mardröm. Jag drömde att de hade gjort vanlig IVF istället för ICSI och att INGET ägg hade blivit befruktat. Och jag skulle minsann polisanmäla kliniken eftersom jag hade talat om för dem att jag ville att det skulle göra ICSI, och att det inte skulle funka med vanlig IVF.  Så sen dess har jag gått o väntat på samtal från dem. Bra att de ringde så pass tidigt.  Så jag är super stolt över min skörd. 11 befruktade av mina 20 ägg... Jag kan säga det hur många gånger som helst.... =)

Jag har inte ont idag heller. Känns super bra. Förra gången kunden jag inte gå på tre dagar. Men nu är jag bara lite svullen o lite öm... men ingenting annat.

Fan, allt känns så jävla bra denna gången. Så det måste måste måste gå hela vägen.

ÄP

Är nu hemma igen efter ÄP. Mycket lindrigare än förra gånge. Fick rejält med morfin redan innan ÄP. Så nu sitter jag här, yr i bollen och pupiller stora som tefat. Och jag blev plockad på hela 20 ägg. Måste säga att det kom som en överaskning. Jag trodde närmare på 4-5st. Men där ser man... 20 stycken.... coolt.
Och jag känner mig oförsämt bra faktiskt. Får se hur många som lyckas bli befruktade. Hoppas man kommer få några till frysen oxå. Det vore juh underbart. Syskon kankse??? =)

"Vilodag"

Idag är det en såkallad "vilodag" Dvs. inga mediciner alls. Men jag är sjukt orolig!! För igår när jag skulle ta min ovitrelle så skulle jag trycka ur den luft som finns i sprutan, och det kom värsta strålen o jag råkade trycka ut lite medicin. Vet inte hur mycket, men dte såg väldigt mycket ut. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!! Jag är så jävla klantig. Kommer vara super orolignu ända fram till ÄP imorgon. Tänk om det inte får ut några mogna ägg alls bara för att jag är så jävla klantig!!! Gaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh !!!!

Min kära R håller för övrigt på att göra hamburgare o strips till frukost nu..... Hahahaha.... Men ändå är han smal som en sticka hur mycket, onyttigt eller konstigt han än äter... mysko det där.....

aja... nu ska jag fortsätta hela dagen med att vara orolig... Bajs bajs!!


Ps. Ingen som känner någon som gillar att designa bloggar. Skulle vilja ha något eget, men jag kan inget om sånt här själv. Ds

Ovitrelle

Ikväll är det dax för Ovitrelle sprutan. Något större och jävligt mycket värre än injektions sprutan. Fick lite smått panik igår när jag kom på att vi inte knullat på 1,5 veckor och det ska vara kring 3-5 dagar sedan senaste utlösningen när det är dax för ÄP på fredag. Jag hade IG i matte A, men insåg snabbt att det var smått panik.

Pikade väl min kära R hela dagen om jag inte skulle suga av honom lite.... Men han bara spelade poker han. När klockan var 19.10 och jag hade tagit sista injektions sprutan var jag så trött så jag gick o la mig. Sa bara "Nu får du sköta det där själv, för nu går jag o lägger mig" Var lite smått besviken på honom faktiskt. Så imorse innan jag åkte till jobbet skulle han fjäska lite.... Han packade min gymväska, gjorde iordning frukost och tog fram ett par rena strumpor.... inte illa måste jag säga..... =)

Vi får väl köra på som kaniner i helgen, om jag inte har för ont. För sen blir det till att ta det lugn på den fronten. Man ska väl helst inte nuppa före gravtestet iaf... eller?

Spraydag 44 - Sprutdag 10

VUL och blodprov idag på morgonen... ÄP blir på FREDAG !!!! Men inte för att jag själv ville det, utan för att mina äggblåsor (?) fortfarande inte var riktigt redo. Ska Spruta 225E ikväll, och spraya som vanligt ikväll och imorgon bitti. Imorgon kväll klockan 20.00 är det dax för Ovitrelle. Och på torsdag är det inga mediciner alls att komma ihåg, och på fredag hoppas jag få ut en del ägg. Troligtvis inte lika många som förra gången sa farbror doktorn, då fick jag ut 12 stycken. Men man hoppas väl på kring 5 iaf... minst. Om det blir som förra gången att det bara finns två okej ägg så ska jag kämpa för att få båda tillbaka. Annars blir det ett till frysen som ändå inte klarar en upptining. Och det vill vi inte.
Ska vilken minut som helst åka o simma bort den goda munken jag köpte på Coop påvägen hem från sjukhuset.

Spraydag 43 - Sprutdag 9

Jag överlevde!!!

Bara två dagar kvar nu innan man eventuellt får reda på när det blir ÄP. Hoppas hoppas hoppas att det blir fredag. Kan inte alla hjälpa mig att hoppas på det.... Då ska jag dricka vin på lördag, förhoppningsvis för sista gången på över ett år.... Tittade på barnmorskorna på svtplay. Varje gång en mamma får sitt barn på magen, eller när barnet börjar skriva så börjar jag grina!!! Tänk om det skulle hända oss en dag? Jag fantiserar om att det är jag som ligger där med mitt nyfödda barn som jag inte kan sluta titta på för h*n är så vacker. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill !!!!!!

Spraydag 42 - Sprutdag 8

Jaha... Då ska man till den där monsterskiftet nu då. Jag vill inte!! Mår fortfarande sjukt dåligt över hur den där människan behandlar mig. Nästa gång jag jobbar med henne ska jag fråga vad det är hos mig som hon tycker så illa om så att hon måste klaga på allt. Och som sagt, det värsta är att det inte ens handlart om jobbsaker utan om massa småsaker som hon hackar på. JÄMT! Jag är helt knäckt när jag kommer hem o har jobbat med henne.

Är btw livrädd för att jag ska bli överstimulerad eller nåt, eftersom jag ska spraya 225E så länge. Längtar till Tisdag då man får komma dit för VUL o blodprov och få en tid för ÄP. Till dess måste jag få in många bra föslag på vad jag kan skylla på, eftersom jag inte kan gå till jobbet på ett par dar. Det måste vara något som man kanske måste uppsöka läkare för, efterom jag är livrädd att någon ska se mig på sjukhuset.


Spraydag 41 - Sprutdag 7

Innan jag berättar om den VÄRSTA dagen i mitt yrkesliv, och om den värsta jävla idiotmänniska som finns tänkte jag tala om att Jag ska fram till måndag spruta 225E. På tisdag är det dax för nytt blodprov samt VUL. ÄP blir tidigast Torsdag.

Nu.... Hon jag jobbar med nästan varje dag är helt jävla sjuk i huvet! Hon hackar på mig HELA TIDEN. Hon är spydig i sina kommentarer o säger massa elaka saker. Direkt jag kom ut i bilen bara brast jag ut i de största tårar sen jag fick reda på att det inte blev något återföring av våran eskimå som inte överlevde.  Iaf.. hon kommenterade till och med hur jag knyter en påse. "Såhär brukar vi inte göra" Hon använder mig som nån jävla hackkyckling. Som om att jag inte har nog att tänka på som det är. Undrar om hon förstår att jag blir ledsen när hon bara pikar, klagar, hackar och gnäller på mig hela tiden. Det handlar lixom inte om arbetsrelaterade saker. Bara om massa skitsaker. Jag ska från och med idag aktivt söka ett nytt jobb!!!

Spraydag 40 - Sprutdag 6

Blodprov idag. Inte samma som förra gången. Hon jobbade inte där nu på e.m När jag satte mig där i stolen, nervös som en liten barnrumpa sa jag med darrande röst "säg INTE till innan du sticker" Varpå hon svarar "Har jag stuckit dig förut, jag känner igen de där orden" Och det hade hon gjort nångång. Så vi snackade skit i ett par minutr medans hon gjorde vad hon skulle. Riktigt rolig kvinna, och tur var väl dé. Nu är jag hemma o hämtar andan, ska snart iväg til jobbet igen för att göra del två av dagens dubbla skift. Sen blir det till att ringa kliniken imorgon för att höra dommen om mitt blod denna gången. Är lite nervös för hur jag ska kunna smussla med spray och sprut på jobbet, men jag hoppas jag kommer på nåt.

Spraydag 39 - Sprutdag 5

Ikväll ska jag minska dosen till 150E efter att ha sprutat 225 i fyra dagar. Suuuuper låång dag på jobbet idag. Skulle egentligen sluta tidigt, men pga av att hon som skulle komma o jobba kväll blev sjuk erbjöd jag mig att jobba längre. Så nu är jag super trött o ska snart gå o sova, så dé så....

Måste bara hinna tacka Mizca för pratstunden på MSN igår. Vi känner varandra genom en klubb på Lunarstorm, och hon är verkligen en helmysig person. Hoppas du inte tycker jag blev för privat... Eller för dryg heller. Och jag hoppas vi kan fortsätta vara nät-kompisar.... Om du vill såklart!?!? Hon har iaf en utmaning på sin sida som jag tänkte jag skulle anta innan jag ska spruta.

För 5 år sedan...
Jag hade precis fått veta att min första riktiga kärlek som jag tänkte flytta 70 mil för träffat en annan.

För 3 år sedan...
Året då jag träffade min underbara R!

För 1 år sedan...
Jag är nygift

För 3 månader sedan...
Min brors son föds. Och jag orkar inte (psykiskt) åka o hälsa på dem, eftersom det var ett "misstag" och här sitter vi o har försökt i tre år utan resultat.

Igår...
Var jag ledig och gjorde faktiskt nästintill ingenting

Imorgon...
Ska jag jobba delad tur, och därimellan ska jag ta blodprov och hämta ut mer gonal-f på apoteket

Om ett år...
Har jag en ca 2 månaders liten flicka i mina armar. Jag ser på henne och gråter, gråter av lycka för att hon är så vacker och för att jag och min man har skapat denna vackra flicka tillsammans. Vårat allt!!

Nu utmanar jag alla IVF kämpande kvinnor som läser min blogg. Låt mig veta att du antar utmaningen och länka gärna til min sida.

Spraydag 38 - sprutdag 4

Igår gich det riktigt fort att spruta. Hoppas jag kan vara lika duktig idag. Ringde Vårdcentralen idag och fick tid för blodprov på torsdag. 14.15 ska jag vara där. Blir nervös när jag tänker på det. Tänk om det inte ser ut som det borde. Iaf, ska ringa på fredag e.m sen o höra hur det såg ut. Hoppas vi får komma in på ÄP snart. Jag får väl skicka ett sms den morgonen att jag kräkts hela natten eller nåt. Då har jag några dagar på mig att vara hemma o vara "sjuk" oxå, för man är rätt så mör efteråt vill jag lova. Då är SATC boxen guld värd. Och gubben min oxå som får göra all mat o springa ärenden åt sin ägglösa fru. Förra gången fick jag ut 12 ägg. Och bara ett till frysen. Kan juh säga att jag skulle bli mer nöjd denna gången om jag tex "bara" får ut 5 ägg och 4 till frysen. För jag tror inte pressen blir så hård då.... För det ägget vi hade i frysen klarade inte upptiningen. Och det beskedet var nästan värre än minuset förra gången.
Hmm... Tisdag idag. Är dte något bra på tv, eller ska jag åka o simma efter att jag sprutat? Jag tror jag jag simmar. Ja, då var det bestämmt. :)




Det sitter ett A4 på vårat jobb. En text skriven av Emily Pearl Kingsley som jag bara måste kopiera in... Den är mycket tänkvärd o handlar om barn med speciella behov.


När du väntar barn är det som att planera en fantastisk semester - till Italien. Du köper en packe resehandböcker och sätter igång med att planera vad man skall uppleva och se. Colosseum, Michelangelos staty David, Venedigs gondoler. Du kanske lär dig några användbara fraser på italienska. Allt är väldigt spännande.

Efter några månader av otålig väntan kommer slutligen den stora dagen. Du packar väskan och ger dig iväg. Efter några timmar landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger: "Välkommen till Holland!"

"HOLLAND?" säger du. "Vad menar du med Holland? Jag är bokad till Italien! Det är meningen att jag skall vara i Italien. Jag har hela mitt liv drömt om att resa till Italien."
Men det har skett en ändring i resvägen. De har landat i Holland och du måste stanna där.

Det är viktigt att förstå, att du inte har kommit till ett förskräckligt, motbjudande, smutsigt ställe, fyllt av fattigdom, svält och sjukdomar. Det är bara till en annorlunda plats. Så du måste ge dig ut och köpa nya resehandböcker. Och du måste lära dig ett helt nytt språk. Och du kommer att träffa en helt ny grupp med människor, som du aldrig annars skulle mött.

Det rör sig bara om en annorlunda plats. Det går lite långsammare än i Italien. Men då du varit där ett tag och hämtat andan, ser du dig omkring och börjar märka, att Holland har väderkvarnar. Holland har tulpaner. Holland har till och med Rembrandt.

Men alla du känner reser fram och tillbaka till Italien och alla skryter om hur fantastiskt underbart de haft där. Och under resten av ditt liv kommer du att säga: "Ja, det var meningen att jag också skulle dit. Jag hade planerat det."

Och denna smärta kommer aldrig, aldrig försvinna, därför att saknaden av drömmen är en väldigt betydelsefull saknad. Men om du tillbringar resten av ditt liv med att sörja att du inte kom till Italien, kommer du aldrig att kunna njuta av de fantastiska, underbara upplevelser, som Holland har att erbjuda.

spraydag 36 - sprutdag 2

Det gick ovanligt bra att spruta idag. Igår satt jag med sprutan i handen i flera minuter innan jag vågade spruta. Idag tog det mindre än en minut. Men det värsta är juh att det gör ondare juh saktare jag "kör in" den. Men jag kan bara inte trycka in den fortare än snigel fart. Måste hur som helst till apoteket o hämta ut mer gonal-f eftersom jag sprutar så höga doser så det jag har hemma kommer inte räcka.

Gruvar mig lite till torsdag när jag måste finna tid exakt klockan 19.00 på jobbet för att spruta då. Förut var det juh bara lite spray man skule smussla med nu är det en hel spruta.... På Torsdag är det juh oxå, om jag inte minns fel, blodprov nummer 2. Nu är det snart "en callgirls dagbok" sen ska jag sova, lååååång dag imorgon.
Natti natti

Spraydag 35 - sprutdag 1

Jaha... Vilket väder vi har fått... härligt härligt. Svettigt, men härligt. Imorse minskades spraydosen till ett sprut i en näsborre två gånger per dag. Och ikväll är det dax för första sprutan... aj aj aj aj!! Sen på Torsdag är det dax för blodprov nummer 2 och på Fredag vet vi hur det blir med ÄP och ET. Nej, nu ska jag ut i värmen igen....

Spraydag 31

Jaha... Då har man hållt på en månad med sprayen nu då. Börjar bli lagom trött på alla svettningar, huvudvärk o sömnlösa nätter. Om ca ett år hoppas jag bara att de är de sömnlösa nätterna som återstår.... :) pga en liten bebbe då förståss. Men jag vet att jag inte ska dra den slutsatsen ifall det går åt helvete igen. Idag har jag iaf köpt ett paket bindor i förebyggande syfte. Hoppas jag inte behöver använda dem på drygt ett år eller så. Och så resan till turkiet då förståss. Antingen för att fira eller för att få tankarna på något annat mitt i allt elände. Köpte iaf den där fina resväskan på Åhens idag som jag trånat efter så länge. Den där rosa fina med blommor på. Modell stor! :) Så man kan shoppa loss ordentligt i Turkiet.

Imorgon är det dax att ringa o få dommen på mitt blod. Får se vad de säger.


Spraydag 29

Ikväll är det fortsättningen på Sanningens ögonblick. Linus Erkhammar ska fortsätta att grillas. Jag hade hoppats på att det inte skulle bli så mycket värre än i torsdag´s för flickvännen Sofia Asplund´s skull. Men jag tror jag har fel. hur som helst så är de inte längre registrerade på samma adress och det är väl förväl. Sofia förtjänar något mycket bättre än den där skitstöveln! Bajs på han!!!!!

Blodprov imorgon. Jag är livrädd för sprutor. Hur ska det gå när R inte kan följa med mig o hålla handen? Fan, börjar jag bli så vuxen att jag måste åka o ta blodprov själv? Jag kommer typ kräkas eller nåt!!

Spraydag 27

Blodprov på måndag klockan 09:15. Nu börjar de där hemska sprutorna närma sig med stormsteg. När jag ringer o hör om provsvaret på onsdag ska jag prata med dem hur bra dte går att passa in med ÄP och ET när man är ledig. Kanske kan vara bra för dem att veta innan vilken dag man önskar komma dit så det kan passa in det bra. Jag får juh för fan spraya flera veckor längre pga deras planering, då kan de oxå flytta på sig en dag eller ett par timmar för min skull med. Men nu börjar man oxå bli väldigt rädd. Rädd för att det ska gå åt helvete igen! Vi har aldrig haft turen med oss, varför skulle vi ha det just denna gången.

Idag på jobbet började min arbetskamrat prata om hur många aborter hon har gjort. Jag ville bara sjunka genom jorden och brista ut i hysterisk gråt!! Hon hade använt preventivmedel alla gånger. Och ingen av hennes barn hon har var planerade. VARFÖR ???????????????????????? VARFÖR I HELVETE ??????????????????
Och alla dessa jävla frågor hela tiden "När ska ni skaffa barn?" Vadå "skaffa" det är väl för fan ingen man bara "skaffar" Har folk så jävla svårt att förstå att det inte är alla som bara kan "skaffa" barn sådär utan vidare!!
Nämna mig ifred nu så jag kan fortsätta grina i ensamhet !!!!!!

RSS 2.0