Allt rasar... IGEN

När blir det våran tur...? Typ ALDRIG !!!!!!!!!!!!!!!!! Gråter floder och vet inte vad jag ska ta vägen...
Nästa gång (om det blir en nästa gång, man tappar lixom all ork efter varje negativ besked) ska både jag o gubben trycka på dem så vi kan få två tillbaka direkt. Dumt att slänga den andra i frysen som ändå inte klarar sig!!!!
Just nu hatar jag att vara jag!

kaos i skallen....

Jag vill inte gå o lägga mig, för jag vill inte vakna av att telefonen ringer och ger oss ett tråkigt besked. Om jag är uppe några timmar till könns det lite längre bort. Då har jag fortfarande några fler (VAKNA) timmar kvar innan telafonen ringer. Jag kommer inte svara, det får gubben göra. Jag kommer hålla andan och försöka lista ut vad svaret är på hans tonfall... Jag gråter nu, för att jag är rädd.... Så rädd...... Jag är livrädd............ 

Håll tummarna

för oss och våran eskimå imorgon så är ni supergulliga!!!! Vi behöver all lycka som bara går. Jag har svårt att hoppas på att det ska funka just denna gången, men tanker slåt mig ibland att det KANSKE ska få bli våran tur snart.... Men när den tanker komer slår jag bort den direkt, vill inte bli totalt knäckt av ännu ett besked att vi "inte har något att hämta" på kliniken efter en misslyckad upptining. För det var EXAKT de orden hon använde förra gången när de skulle ringa och meddelea att embryot inte överlevde. "Ni har ingenting att hämta här".  Som om att man inte var tillräkligt knäckt ändå, så skulle hon spä på med lite extra salt i såret. De där orden har följt mig sen dess.

HELT SLUT !!

Jag har jobbat själv idag från 7 till 14. Han jag jobbar hos har beviljad DUBBEL assistans dygnet runt för att man KAN INTE VARA SJÄLV. Det är för JOBBIGT!! Jag har inte hunnit gå på toaletten en gång. Svetten bara RINNER i hela ansiktet och på hela ryggen. Jag är fullständigt SLUTKÖRD och TRÖTT. Jag orkar inte med nånting! Jag orkar inte med mig själv. Jag är TRÖTT!!!!!!!

Shakira

Surfar runt lite på YouTube. Måste bara lägga in en musikvideo på Shakira här. En av mina absolut favorit låtar med den vackraste kvinna som gått i ett par skor !!

http://www.youtube.com/watch?v=eL0xp6XIp0Y

Sims2

Kan inte förstå hur detta fenomen kallat Sims2 Kan hålla en sysselsatt HELA DAGEN !!! Utan att man ens märker att timmarna bara flyger förbi.... Har spenderat hela min lediga dag åt detta spel. Men nu är det tillbaka till verkligheten igen och laga lite mat! Och läsa ikapp era bloggar.

Jag lever...

om nån undrar... Här är det nämligen ett tjockt täcke av dimma överallt. Tog mig 40 minuter att åka hem från jobbet, som i vanliga fall tar kring 20 minuter. Man såg en meter framför bilen sen var det bara alldeles vitt..... Det var inte sådär super nice. Lite vila nu innan vi ska till svärmor kl 14. Ha en bra dag allihopa!!!

ring ring ring

Jag blir alltid så nyfiken på vem som ringer på min dörr när jag inte har möjlighet att öppna. Jag ska jobba natt inatt och har därför sovit lite länge (fram till nu) Och jag vaknade av att det var någon på dörren... Det ringde massor av gånger så det måste vara någon ivrig en. Men jag är liiiiiiite för feg för att öppna dörren med morgonrock och håret på ända. Jag har två tankar på vem det kan vara. Antingen fönstergubben, han brukar titta förbi titt som tätt nu när det börjar närma sig med fönsterbyte, eller en av grannungarna som ska sälja jultifningar... Jag tror mest på det sistnämda.... För nu är de igång... Ungarna.... Usch va drygt......

Jag har blivit utmanad

av Birsen.

Reglerna: Svara på alla frågor, välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar och be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Vilken mat äter du ofta?
Jag gör mycket mat på köttfärs. Lasange, köttfärsås, tacos, har har precis lärt mig tacopaj så nu blir det nog många fler gånger.
När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Vi är många i vår släkt och dt är så många som vill vara med o hjälpa till så jag är oftast den som "håller mig undan" utom när vi är hos mamma, då hjälper jag gärna till för där känner jag mig som hemma.
Var sitter du helst när du bloggar? 
Lite varstans. I vardagsrummet eller i köket.
Köper du ofta triss?
Det händer. Vi "trissar" med jobbet oxå. Till varje p-möte en gång i månaden köper alla en varsin triss. Och så skrapar vi tillsammans och sen gör vi något kul för pengarna tillsammans (om det blir någon större summa)
Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
På den svarar jag helt klart Sunny Beach i Bulgarien
Vilken TV-kanal tittar du på mest?  
Oj... Jag är en tvättäkta zappare och håller inte koll på vilken kanal jag tittar på eller vad som går på vilken kanal...


Nu utmanar jag

IVF Prinsessan
BlueEyeTea
Theorese
Lilla J

Oscar Cåxarn

Jag är fullkomligt såld på denna kille. Oscar Cåxarn från Borlänge. Så jävla underbar röst. Riktigt sexig. Får man säga så om en kille som är yngre än ens lillebror?? Jag är iaf väldigt svag för hans röst !!!



http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603681

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601541

veckans sämsta natt...

Den som som ett brev på posten. Alltid natten till onsdag... ALLTID !!!!

Åhh.. varför...

ska jag alltid sova så jävla länge på tisdagar. Fram till 11:00 blev det idag. Jag är ALLTIS ledig på tisdagar och jobbar ALLTID förmiddag på onsdagar. Vilket resulterar i att jag får SVÅRT att sova alla tisdagnätter snär jag ska upp och jobba tidigt på onsdagen.... Hatar mitt schema... Ingen bra fördelning på veckorna... En vecka jobbar jag tex 56,5 timmar på en vecka, och en annan bara 30 timmar.... NEJ, lite mer utspitt kankse... Visst, 30 timmars veckan är jävligt skön... Men 56,5 timmars veckan suger !!!!!

En naturlig lyster...

Jag sprang ifrån både plånbok o lypsyl imorse. Och efter ett 10 timmars atbetspass med SNUStorra läppar har de nu fått en röd fin färg, en riktig naturlig look kan man säga... Men är det vackert? - absolut inte. Gör det ont?  - Det kan du ge dig fan på.....

klipp

Idag när jag var o handlade gjorde jag värsta klippet.. Köpte 2 kilo köttfärs för endast 56:-
Kort datum såklart, men slängde in det i frysen. Tänk att man kan bli så glad över att ha gjort ett bra köp på ICA. Förr handlade det bara om REA på h&m lixom. Men jag känner nu att iochmed detta har jag fått ett par extra vuxenpoäng !!


pizza

Ska snart åka o handla o hyra film. Tänkte göra pizza. Vad gillar ni att ha på eran pizza??

Bara massa babbel...

Denna veckan har bara flygit förbi. Ändå har jag inte gjort något speciellt. Har inga planer för ikväll heller... Hyra nån film kanske... Ska plocka ihop lite här kankse, packa upp väskan o så....  Gud va man blir seg av att vara ledig när man gör typ ingenting hela dagarna....  Ska bli rätt skönt att komma in i rutiner igen när man börjar jobba. Ska komma iväg o simma varje onsdag med hade jag tänkt, eftersom jag slutar tidigt då. Men oftast när man slutar tidigt så planerar man juh in massa annat. Men nej, jag MÅSTE komma iväg o simma varje onsdag, helst en gång till varje vecka. Lite roligare att åka förbi o simma när man har en ny bikini kanske... =) Vi får se....

Jag saknar tiden när jag kunde gå till och från jobbet.... Synd att jag har alldeles för långt nu... Det var juh så himla skönt !!

Kul grejj !!!!

Hittade denna på Birsens blogg. Tycker det vekar som en helkul grej. Så ta fram kontaktlistan på din mobil och gör samma sak du med.


- Har du pussat nummer 2? 

Anette, en kobbarkompis.. Nää, det har jag inte

- Vad har du för relation med nummer 20?

Katarina, gamal klasskompis


- När ska du träffa nummer 30?

Hahaha... Micke... Typ ALDRIG!


- Är nummer 18 söt?


J, en jobbarkompis... Ja, det tycker jag att hon är
 

- Vad var ditt första intryck av nummer 13?

Fredde, en av mina bästa vänner! Hmm..första intryck... vad svårt, vi har känt varandra så himla länge och lärde känna varann på nätet så det där med första intryck kommer jag inte ihåg. Men vi har hållt varandra sällskap via MSN många trevliga kvällar... Eller vad säger du? ;) 


- Gillar du nummer 14?

G. Hmm.. Nja... vi skulle kunna vara bra kompisar, men ärligt, nej, det gör jag inte. Hon har blivit lite för snobbig för att jag ska tycka om henne...


- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?


B. Vi har jobbat ihop förut, och tyvärr har vi inte sets på ett tag. Men jag saknar henne och yucker mycket om henne

- När ska du träffa nummer 26 nästa gång? 

Maggan, snart, hon ska hjälpa mig att byta ett blixtlås i mina byxor


- Är du nära vän med nummer 23?

Min första körlärare. ABSOLUT INTE. Han är en elak äckelgubbe

- Har du gått på bio med nummer 4?

Eva, nej det har jag inte

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?


Mobilsvar, nej jag tror inte det :)


- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?


Britta, när vi pratar är det oftast om handarbeten.


- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?


Daniel, min mans bror. Hmm.. jodå, men han är inte så kramig av sig


- Vad har du och nummer 24 för relation?

Louise, vi känner varandra genom en gemensam vän, tycker mycket om henne. Vi träffas på en del fester och har trevligt


- Vad skulle du vilja göra med nummer 25?


Maggan igen (har juh inte kommit mig för att lägga in alla nummer till samma person under samma namn, utan har mobilnumer och hemnummer på olika poster) Med Maggan skulle jag vilja äta lunch.


- Vad är det bästa med nummer 8?


Studion där jag tatuerar och piersar mig.... det bästa är att de är bra på vad de gör... :)


- Brukar du och nummer 16 träffas?


Helene. Vi träffades på krogen en gång och har stött på varandra på Ica en gång efter det.  tyvärr så har vi aldrig träffats mer, men vi pratas vid på nätet då och då


Melodifestivalen 2009

Ser att en deltävling ska vara i en stad nära oss, nån som vet när de kommer släppa biljetterna?? Vore juh kul att få till kvällen och inte genrepet.... Så antar att man måste vara het på gröten....

Aj Aj Aj Aj..

Jag är van med att ha sjukt ont vid mens. Jag har alltid haft väldigt ont FÖRSTA DAGEN... Men nu har jag haft sjukt ont i TRE dagar och jag vet inte vad jag ska göra. Ipren hjälper inte ett dugg, värmedyna lindrar en liten stund, men finns det inget som verkligen hjälper. Att ha sjukt ont i en dag det överlever man, speciellt om man vet att det bara är en dag, men nu verkar den inte alls vilja försvinna...

Tips, nån??

Där satt den...

Äntligen har jag min ring på fingret igen, efter att den suttit runt halsen i sisådär ett halvår... Har töjt ut den en halv storlek så nu passar den perfa. Men vigselringen kunde de inte töja, den är för tunn redan. Men när vi köpte den hade vi ändå i planeringen att vi skulle köpa en ny så småningom.... Eftersom vårat bröllop blev hastigt bestämmt så hade vi både tidsbrist och pengabrist. Så nu ligger den i den vackra ask vi fick när vi köpte den. Jag har juh ändå båda datumen i förlovnigsringen så det spelar lixom ingen roll.....

Pajen blev helt okej för att vara första gången.

tacopaj

Har en tacopaj i ugnen nu. Har aldrig gjort en tacopaj i hela mitt liv. Eller matpaj över huvudtaget faktiskt. Så vi får väl se om den går att äta eller om det blir McDonalds idag.....

Den 26/9

ska vi till Falun om den lilla klarar sig. Klockan 11:00 samma dag ringer de från kliniken och meddelar. Isåfall ska vi vara där klockan 14:00. Jag är LIVRÄDD att det ska bli som förra gången. Men jag antar att det inte finns något sätt att förbereda sig på om det inte klarar sig. Världen kommer att rasa ihop för en dag eller två iaf. Tur att jag är långledig. Fredag, Lördag, Söndag.... De ville först att jag skulle komma på Torsdagen, men som tur var kunde det ändras till Fredag.  Hoppas alla som läser det här kan hålla tummarna för oss att det ska gå vägen denna gången.... Annars är det bara till att börja om igen....

Tror faktiskt jag ska åka till apoteket och hämta ut en omgång om IVF medicin innan mitt frikort går ut den 17:e ifall att lixom.... Så kan man skjuta på de där 1800:- en gång iaf om det skulle behövas mer mediciner..... (Som vi naturligtvis hoppas att vi ska slippa)

När får vi komma???

Okej, har pratat med kliniken, de skulle ringa upp när de räknat ut när vi ska komma. Andan i halsen varje gång eftersom jag jobbar så oregelbundna tiden och inte kan ta ledigt hur som helst. Men men... Bara att hålla tummarna.... Hoppas den enda lilla överlever nu... Snälla !! Vi är oxå värda att lyckas NÅN GÅNG !!

Vad driver dem till att göra sånt här??




Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor.

När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön. Det är där de ska campa. Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv. Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare. Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde. De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med. Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar.

Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo. Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom. De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.

Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull. John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister. Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet.

Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka. Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna.

Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet. Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra. Ibland gör de uppehåll i tortyren.

De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld. Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön. John kvicknar till och simmar utåt.

Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så.
 
Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop. Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig. Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten?

Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år. Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom. Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt.

Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar. Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom.

Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting. Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö. Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.

Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet. Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.

Kopiera och sätt in på din blogg, visa att du bryr dig. Stoppa våldet!

Äckelvarning

Fan vilken koll man har på att mensen ska komma innan den kommer. Man känner det lixom i hela kroppen. Sitter här o tänker "nu har jag fått mens" Går på toa och ser ingenting. "Nähej, första gången jag har fel" Men då uppenbarar det sig, om man synar noga.... En pytte pytte pytte liten blodig fläck där i trosorna. För att sekunden senare uppenbara sig på hela papperet vid torkning. Fan vilken super känsla man har när det gäller mensen. Men konstigt vore det juh annars när man haft det typ 136 ggr....  Så... då var det bara till att börja knapra de små blå, ringa kliniken imorgon och hålla alla tummar och tår att den lilla vi har i frysen klarar tiningen denna gången.....

Kladdkaka

hahaha... Tror ni inte jag somnade framför tv:n inatt... =) Mitt i den andra avsnittet av Law & Order.... R väckte mig när han kom hem imorse så gick jag o la mig i sängen.

Iaf... Tänkte jag skulle göra en jätte god och kladdig kladdkaka i micron. Sen när jag ska stoppa in den, tror ni inte att micro jäveln är för liten. Åhhh, så sur jag blev. Så det fick bli ugnen ändå. Så nu finns det en kladdkaka här som ingen tänker äta för den är torr och besvärlig. Gör man den i micron blir den så jävla mycket godare... Men det går juh inte att göra något åt när micron är liten. Det borde jag juh förstå innan. Var in lite på on off och kollade. Men nu ligger juh priset på en bra micro på ett par tusenlappar iaf.... Så det får då vänta.... länge....... Tills dess får vi äta torra och äckliga kladdkakor....

För har man väl ätit den jag tänkte göra idag en gång, då vill man inte ha någon annan !!!

Dax att sova snart....

kanske....

Det värker som fan i en av mina visdomständer. Alla fyra håller på o växa ut samtidigt, och ibland gör de ont i alla samtidigt, så jag får väl vara glad att det  bara är en denna gången. Brukar normalt bara hålla i sig några dagar, men det är jobbiga dagar....

Nu ikväll såg vi att det tydligen börjat ett nytt program på svt som heter "vem vet mest" tror jag. Med Rickard Olsson. Detta är en av de få typer av program vi kan se på tillsammans utan att den ena inte sitter och lider, så efter att ha avverkat de första 5 avsnitten kramandes i soffan var det dax för R att åka o jobba och jag blev ensam i huset. Gud va tomt det blev. Nu har jag i min ensamhet avverkat ett avsnitt av Advokaterna och nu börjar ett dubbelavsnitt av Law & Order. Även fast jag inte är sådär jätteförtjust i det sistnämda så tittar jag ändå. För att få lite extra sällskap såhär i natten eftersom det bara är skit på de andra kanalerna. Men efter det är det nog faktiskt god natt....

Nu måste jag rusa till toa och torka bort den enorma mängd blod som sprutar ut från min haka efter att ha råkat pilla på någon sorts finne...

Varför ska man alltid hålla på att pilla på sådana här saker????


middagen

lagades till snabbt och enkelt under en reklampause....Korv med bröd.... Gott och enkelt !!! =)

bromsbyte, blod, och hunger....

Idag har jag assisterat min gubbe när han bytte bromsar på bilen... så dé så...  Sen slajsade han upp toppen på fingret och jag fick agera sjuksköterska (eller bara en god fru kankse) med att tvätta och plåstra om.

Städat hela källaren oxå.... Nu är det kristallen på tv som jag tänkt titta på när det plötsligt börjar kurra som fan i magen och jag inser att jag har glömt att laga mat idag.... Hahaha.... mig i ett nötskal när jag är ledig. Brukar aldrig komma mig för att laga mat förens en 20-21 på kvällarna... Hände faktiskt en dag i somras att vi åt middag innan R åkte till jobbet klockan 01:00 en natt....

Så summan av detta blir att jag får springa mellan tv:n och köket under kristallen för att slänga ihop middagen....  Som jag ännu inte vet vad kommer bli...

EFIT

Hittade en kul grej på nätet....  http://ettfotoitimmen.se/ 

Man ska alltså på en speciell dag som står angiven ta ett foto i timmen. Låter juh hur kul som helst. Här är de datum som finns på sidan:

  • Lördag 6 september och/eller Torsdag 25 september
  • Söndag 5 oktober och/eller Måndag 20 oktober
  • Onsdag 12 november och/eller Lördag 22 november
  • Söndag 14 december och/eller Tisdag 30 december


Jag tror att jag ska bli medlem. Bli det du oxå !!!


God morgon

Idag på schemat har vi först och främst två saker. 1. Städa badrummet (redan gjort) och 2. Städa källaren...
Puh... Nummer två kommer förmodligen ta typ hela dagen.

Här hemma regnar det. Något som man inte är van med direkt. För 48 timmarsen låg man i 40 graders värme och solade vid poolen, och tog något dopp då och då.... Bara att jobba på ett år till nu då, och spara ihop pengar till nästa år ifall det skiter sig med IVF:en igen. Annars är jag mer än gärna hemma från utlandet nästa höst om det innebär att jag är höggravid och inte orkar resa mig från soffan förens vattnet gått... Eller kankse halvt gången och inte har tid med annat än inreda ett baby rum.... Man hoppas såklart på något av de ovanstående.

Nähej. Verklighten anropar, dax att köra igång så man blir klar nångång......

lite nattsvammel....

Jag börjar redan bli trött känner jag. Även fast jag sov länge idag. Jag ska vara ledig en hel vecka till så om jag känner mig själv rätt kommer jag vara uppe o skrota varje natt heöa veckan, så det blir en jobbig måndag morgon när man ska upp o jobba igen. Men det är smällar man får ta som nattuggla. Har tittat på Irene Huss - Eldsdansen och ätit lite popcorn för mig själv.... Saknar lite de gamla goda tiderna när man jobbade natt, för när man var ledig så kunde man gå runt o skrota för sig själv på nätterna och så när R kom hem på morgonen så gick man o la sig samtidigt. Nu när man ska jobba på morgonen går jag o lägger mig ensam ganska så tidigt och när jag åker till jobbet så kommer R hem. Det är i princip bara varannan helg vi går o lägger oss samtidigt. Åhh, saknar mitt gamla jobb när det gäller det. Vi hade mer tid för varandra då. Synd bara att de inte kunde ge mig något fast där. Men så är det juh med komunen.... Tyvärr.. Omöjligt att få ett fast arbete.

På tal om inget så kommer de väl o ska byta fönster åt oss snart. De har ännu inte hört av sig men det skulle bli nångång i September iaf. Jag känner på mig att hela huset kommer kännas lite fräschare då.....

Men nu ska jag krypa under täcket och sova lite!!
Natti natti

Grottan

Sitter o laddar över bilderna från semestern till datorn. ca 350 st blev det. Tänkte börja med att lägga in lite bilder från grottan vi besökte under våran båt tur där vi även fick hoppa ut från båten och bada. Och jag måste säga att det var en av de häftigaste upplevelser jag varit med om att få simma in i den grottan.....












13 timmar...

från det att vi lämnade hotellet tills det att man var hemma. En lååååååååååång resa. Nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen med min älskling i våran egen mjuka härliga varma säng och kramas!!! Myyyyyyyyyyyyyyyys... =)

God natt!!!

VYKORT FRAN TURKIET !!!!!

Sitter pa hotellet och bara fördriver tıden tills det ar dax att checka ut 19:10. Det ska blı skönt att fa komma hem. Och skönt att slıppa alla turkar. Ta ınte illa upp Bırsen. Jag gıllar dıg och jag tycker du verkar ha en mysıg kılle. Men de som vı traffat pa har ar ıbland ınte alls trevlıga. Vıll man ınte stanna och prata med dem eller tıtta vad de har att salja sa skrıker de efter en att man har en fet röv. att man ar tjock eller dum ı huvet! Det tycker ınte jag ar specıellt snallt.

Landet och staden Alanya ı sıg ar mycket vacker. Det har varıt kul att se sıg omkrıng har. Men som sagt de skulle ınte skada om Turkarna kunde första att man kan ınte stanna o prata med alla femtonmıljonersjuttıofemtusen turkar som fragar var man kommer ıfran.

Jag far dalıgt samvete för att jag skrıver detta eftersom jag tror att du Bırsen ar fran Turkıet. Men det fınns manga trevlıga turkar har med. Synd bara att de otrevlıga utmarker sıg mest.

Hotellt vı hamnade pa ar ıaf jatefınt. Har fınns en frısör. JATTEBILLIGT !!! För endast 7 euro kan man blı uber fın ı haret!! Det ar nıce!!

Pa aterseende allıhopa! Jag anlander pa Arlanda 03:05 ımorgon bıttı sa vı har manga tımmars resande famför oss...


PS. Har varıt krıng 40 grader varje dag. Inte rıktıgt vad man ar van med!!!

RSS 2.0