Hon somnade in idag...

Mitt festivalande fick ett känslomässigt slut tvärt igår när jag fick sms om att R:s mormor var riktigt dålig. Vet inte vad klockan var då, men det kändes som en evighet kvar av festivalen iaf.  Ville åka hem direkt men kunde inte lämna min 18 åriga kusin ensam i ett tält med en kille hon inte känner så jag fick gott vänta till allt var över kl 02:00 Hem o sova två timmar innan vi ska upp o åka till sjukhuset! Hon somnade in kring 15:00 idag. Det var väntat men hon behövde iaf inte ligga som hon gjorde mer än en dag. Finns juh dom som ligger flera veckor.

Hon fick leva i sit hem och klarade sig själv br fram till för bara nån vecka sen, så det var juh skönt att hon inte behövde någon längre sjukhusvistelse eller bo på et ålderdomshem där allt går på rutin och de skiter i pensionärernas vilja, och aldrig får de vara ute för att personalen inte har tid.... Men det är en annan diskution. Nu slapp hon iaf det !!!

Må hon vila i frid, mormor!
Du är saknad av många!

Mycket att göra..

innan jag kan gå o lägga mig. Måste packa inför helgens festivalande. Och det är inte bara de inte. Sen måste jag kramas massor med gubben eftersom jag ska vara borta hela helgen. Åhh... jag som är supertrött... Men ändå vill jag inte lägga mig.... Sååå konstigt.... Bara flummar nu känner jag...

Denna bloggen kommer ligga lite på is under sommaren nu. Vill ju inte tappa läsare som följer våran resa så hoppas ni inte glömmer att titta in då och då iaf... fram till i höst när jag ska bli mer aktiv igen. Och då får vi hoppas att det blir en gravid blogg istället för IVF blogg....

Sen måste jag juh komma iväg i tid imorgon eftersom jag ska till frissan tidigt. Oj då, nu blev det plötsligt brottom i säng så jag är utvilad imorgon. Kan juh inte vara trött när man ska festivala...... =)

Inget speciellt...

Det händer inte så mycket här just nu. Jobbar på om en galning och hinner knappt umgås med mannen jag är gift med... Tråkigt tråkigt.... men sånt är livet....

STÄDA

Började lite smått igår, men resten av kvällen tänker jag tillbringa med en riktig STOR städning. Så dé så... Bara att sätta igång nu !!! Nån som vill hjälpa till?

Zzzz....


Nu ska jag gå o vila en timme eller två efter en hård dag på jobbet. Sen måste jag juh vara pigg oxå, eftersom det ska drickas lite vin ikväll, man vill juh inte gå o lägga sig när det roliga börjar lixom. Ha en kul kväll ni andra oxå.

kåtobjekt och musik.

Jag hörde en snabbis på radion idag när de pratade om låttexter som man gillar extra mycket. Min är från Nordmans låt som livet och döden: Om jag har rätt nu så går du ifrån mig, om jag har fel ska jag slåss för en lögn som var din. Jag  har ingen aning om varför jag fastnat för just det, men jag har älskat den raden sen jag vet inte när. Har juh älskat Nordman typ från de att jag kunde gå ungefär. Och älskar honom fortfarande. Han var förresten mitt första kåtobjekt med... =)

Vilken är din låttext och vem var ditt första kåtobjekt?

FET efter sommaren

Har nyss pratat med underbara Johanna på IVF i Falun. Vi ska försöka med vårat frysta ägg som hon sa var av bättre kvalitet än de vi hade i fysen förra gången. Är såklart livrädd att detta inte heller ska klara upptiningen, men vi får hoppas helt enkelt. Det kan hända att de hinner sätta tillbaka det innan jag åker på semester, det beror lite på när mensen kommer i Augusti. Men jag skulle ringa då så får vi planera närmare.

Nu tänker jag hoppa in i duschen och åka o göra slut på lite pengar.... så dé så!!

hemma igen...

...efter en skön tur på östersjön. Spelade bort liiiiiiiiiite mer pengar än jag hade räknat med, men va fan... kul var det. Härligt väder och goda drinkar. =)

Som om dé inte kunde bli värre

Jag verkligen hatar min mans ex. Hon utnyttjar honom till max, alltid när hon är här. Och alltid när de var tillsammans. Hon är i stan i helgen igen. Hon har juh fan nyss varit här. Skulle juh bara fattas nu att hon ska ringa o dryga sig o låna bilen eller nåt. Usch... fy fan säger jag.

För två årsen ringde hon på hans födelsedag o ville att han skulle följa med nånstans för hon skulle ha hjälp med nåt. Och vet du vad han jag är gift med säger. "Ja, det kan jag väl göra". Jag stod o lagade mat åt oss som vi skulle mysa med, och han fattade inte at jag tyckte det var olämpligt.... Då brakade helvetet loss vill jag lova. Summan av kardemumman, hon kan slänga sig i väggen för hon är bara ute efter att utnyttja honom när hon är här. Och jag är inte den enda som säger dé... Det gör min mans familj oxå... så dé så.

blod, tårar, och massor av tankar...

Då har syndafloden kommit igen då. Precis som förra gången, precis samtidigt ! Jag blöder obeskrivligt mycket !!!
Jag är knäckt och tankarna om jag någonsin ska få bli mamma snurrar i mitt huvud konstant. Pratade med kliniken idag. Vi får inte börja om, utam måste först ta det som finns i frysen även fast den inte klarade upptiningen förra gången. Det tycker jag är taskigt !!!! Varför genomgå en exta psykisk press när de vet att chanserna är små för att ett enda ska överleva. Varför måste jag gå igenom det??? Varför inte få börjka om, och kankse få några till till frisen så ett FET kan lyckas med högre procent senare???? Jag blir galen på alla konstiga regler.

Jag tror att R är jätteledsen oxå, fast han inte visar det för mig. Han skyller ju allt på sig själv eftersom vi gör detta pga manlig faktor. Jag är livrädd för att det kommer komma en tid då jag måste välja min man eller en större chans till att få barn. Ett liv utan barn är inget liv för mig. Jag vill inte/tänker inte leva et barnlöst liv. ALDRIG !!!

Jag tror R förstår mer och mer att det faktiskt är så. Så från att vara helt negativ till adoption så har även han nu börjat tänka i de banor att det kanske är sista utvägen för oss att bli föräldrar tillsammans.


ALLT HAR GÅTT ÅT HELVETE !!!!!!

Nu tänkte jag gå o skjuta mig själv ! För mitt liv är inte värt att leva utan barn!! Hela min värld har rasat samman och nu orkar jag inte mer.

Tack o hej !!

Ruvardag 6

Tusen tack alla för era gulliga kommentarer. De värmer verkligen! En stor kram vill jag skicka till er !!!!

Varje gång jag går på toa så blundar jag tar några djupa andetag och hoppas hoppas hoppas att det inte kommit blod. Tittar, och pustar ut. Det känns som man bara går o väntar på den där jävla blödningen som kom förra gången. Men nu ska jag försöka tänka possitiva tanker, det går ett tag, sen kommer tankar om blödningar och minustester.... Men jag försöker, det gör jag faktiskt!

Åhh va jag blir förbannad!!!!

Våran boxen är lite knasig. 1 o 2:an funkar inte, men alla andra kanaler funkar. Så jag ringer till boxer kundservice som hänvisar mig till nån reparations firma. Får prata med en norsk jävla idiot ! Hur fan kan man sätta en norsk idiot till o svara i telefonen på en suport grej... Åhhhh... Vad störd jag blir !!!! IDIOT !!!

Sen ringde jag Falun o frågade hur många av våra ägg som kunde frysas... Och jag trodde verkligen inte att denna dagen kunde bli värre !!! Men i helvete vad fel jag hade...     
En enda jävel kunde de frysa... Jaha... blir det samma skit som förra gången då. Att den lilla jäveln inte klarar upptiningen..... Och så står man där o måste börja om IGEN, om det inte funkar nu. Hur jävla mycket måste man stå ut med ?????????? Vi är väl inga jävla människor av stål, vi klarar inte av hur mycket som helst....

Märks det att jag är på dåligt humör????

Allt är den där jävla norska idiotens fel !!! BYT JOBB för fan !!!!!!!!!!!!! eller flytta till norge där de förstår vad du säger !!!!!

Summa: Får jag inget plus på stickan den 10:e gräver jag ner mig själv och försvinner från jordens yta för då finns det längre inget mer att leva för !!!!

Ruvardag 5

Blev inte klar i trädgården igår, ska fortsätta lite senare i eftermiddag. glömde ta "före bilder" men jag kan tro att ni redan vet hur en trädgård fullbelamrad med ogräs ser ur... =P Får ta ett kort eller två när jag är klar sen.

Jag börjar tänka på orena tankar. Förbjudna hemska tankar. Tankar som jag trodde att jag ALDRIG skulle få. Tankar som jag inte hade förra gången. Kanske är det för att allt känns så bra denna gången som jag vågar tänka på ett helt nytt förbjudet sätt.... Vem vet. Men jag ska försöka hålla mig ifrån frestelsen. Jag ska vara en god människa som inte ska falla för frestelsen. Jag ska försöka att inte tjuvtesta !!! =)
Men bara försöka. Ialafall till helgen iaf....  =)

Hur tidigt har ni tjuvtestat och fått ett plus?

Ruvardag 4

9 dagar kvar till testdag. Det är typ det enda jag går o tänker på nu.

MEN... nu ska det rensas o planteras... Lär väl ta hela dan kan jag tro. Vi får se hur det blir när det är färdigt. Om det ser värre ut, eller om det blir bättre. Får ta lite före o efter bilder kanske.... =)

RSS 2.0