Spraydag 25

Jaha... Valborg idag då! Och som vanligt så ska jag jobba kväll. Precis som alla andra valborg. Och inte speciellt mycket i ob heller.... Nåt borde man väl få för att man ska jobba tycker jag.

Åhh... Jag vill börja spruta nu!!! Då känns allt närmare än vad det gör nu. Känns som att allt står still. Nu har jag börjat bli lite orolig på hur jag kommer att må OM allt går som planerat, när man ska ut o resa o så. Jag tror jag kommer vara kring vecka 15 när vi åker OM det tar sig denna gången. Och då måste väl iaf den störta skräcken om mf ha lagt sig. De flesta jag hört som fått mf har varit kring vecka 8-10. Och hoppas att man inte kommer vara kräkig o må illa o så.

Spraydag 24

Dagarna kryper fram till den 5:e så det är dag för blodprov. Jag vill juh börja spruta nu!!!!! Igår på jobber frågade jag om han hunnit kolla igenom min önskade ledighet. Han sa "nej, men du får ledigt, du var ju ute i så god tid" Jag: "Är det alldeles säkert det? För då kommer jag boka en resa redan ikväll" Han: "Ja, du får ledigt"
Så nu är handpenningen betald! :) OCH JAG OCH S DRAR TILL TURKIET DEN 30:E AUGUSTI !!!!!!!!
Vi sa ju faktiskt redan förra året när vi var på Mallis att vi ska försöka åka nånstans varje höst.
Hoppas jag kan sitta i poolbaren i Turkiet o dricka vatten.... :)

Ps. R:s ex är i stan, om hon tror att hon är välkommen hit går hon på en nit !!!! Ds.

hahaha... det rimmade oxå... :)

Jag vann tusen spänn

Såg att R spelade bingo på nätet. Han svor högt och sa att ingen jävel vinner på det. Så jag fick bara lov att testa... Jag vann 1098:- Jag är så jävla bra! :)


Spraydag 21

Det känns jobbigt att vara på spraydag 21 utan att fått börja spruta än. Och det är fortfarande många dagar kvar innan jag får börja spraya. Och i helgen är jag ledig. Tänk att jag överlevde denna hemska vecka. Det måste absolut firas. Det blir massor av god mat och en flaska rött. Och bara vi två förståss. Våran tv-kväll är det också. chuck, sing a long, extra extra. Sen brukar det juh bli nån film på någon kanal oxå.

Var föresten med min mamma o shoppade lite idag. Ett par skor blev det som jag ska ha på gymmet när jag springer på löpbandet. Sådana där som andas o har sig. Så slipper mina stackars fötter bränna upp på löpbandet och jag kan springa längre och vara gladare.... :)

Spraydag 20

Jag ansökte om semester igår. De lät inte helt övertygade om att jag skulle få just den veckan jag har bokat resan... Jag skulle få veta i början på nästa vecka. Jag vågade inte säga att jag redan hade bokat resan, utan sa bara att den veckan var enda chansen jag hade om jag skulle åka nånstans. Hoppas dte löser sig!!! Annars blir jag mycket ledsen.
Är förövrigt precis hemkommen från gymmet och har fått ett gym-program idag. Skönt att komma igång o träna.
det är 10 dagar kvar innan jag ska ta det första blodprovet. synd att jag ska behöva spraya så länge denna gången. Kommer förhoppningsvis få börja med sprutorna då. Förra gången fick de lov att höja sprut-dosen efter ett tag så då var det sprutandet som drog ut på tiden. Nu har jag fått högre dos från början.
Och svettas gör jag hela tiden. Tur att det är varmt för då har man en täckmantel.... :)
ingen på jobbet vet om att vi är inne i IVF-karusellen, och de behöver inte veta det heller tycker jag.

Till F

Jag tycker du borde vara med i frusna män söker kärlek. :)

Spraydag 18

Igår när jag skulle spraya så gömde jag ta av "hatten" så massor av spray gick till spillo medans jag stod som en dåre o undrade varför ingen kom i näsan även fast jag sprutade. Kom på sen att jag glömde "hatten" och när jag sen skulle spraya så var den slut..... Kom lite småskvättar... Och då kom nästa problem.... hur mycket hade jag sprutat upp i näsan egentligen? efter många tankar fram och tillbaka så bestämde jag mig för att endast spraya ett sprut i den ena borren....

Men nu till dagens huvudnyhet!!! Jag och min älskade vän S har bokat en resa till TURKIET i höst!!! wow!! Värsta snygga o häftiga hotellet! HIT ska vi åka!!! Jag är bara så himla glad!!! Härligt att få komma iväg i höst igen. Får väl bara hoppas att semestern blir godkänd. Men jag har juh förberett dem på att jag ska ha semester i höst. Och det skulle då gå bra sa de.

Sprut sprut!!


spraydag 16

Trött trött trött.... Nu blir det Cashmere mafia, och sen... GOD NATT!!

Tack o hej!

Spraydag 15

Aj aj aj... kollade precis på premiärprogrammet av "sanningens ögonblick" Den första killen
- tyckte inte att hans nuvarande fru var den bästa sexpartnern han haft
-Hon var heller inte den vackraste kvinna han varit tillsammans med
- Och han var attraherad av någon av hennes vänner

Han har nog ingen fru kvar nu!!

Annars var det juh kul att den söta bögen vann en miljon kronor i "Power of 10" som visades innan.

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt för en hemska dag på det förfärliga jobbat jag har. Ska jobba 5 dar i sträck nu. 5 låååååååååååååååååååååånga dagar...
Får se om jag överlever till helgen.

God natt!

Spraydag 14

F: Tack för dina kommentarer. Jag har saknat dom. Men jag raderade dom eftersom du skrivit mitt namn. Är är juh anonym här! Iaf. Jag har faktiskt ingen aning om vad låten faktiskt handlar om. Jag får ta o kolla upp det. :)

Annara är allt SKIT idag. Öm du frågar mig hur jag trivs med nya jobbet skulle jag säga att jag tänker säga upp mig på måndag o flytta ut på gatan. För sån skit dag har det verkligen varit idag. Det kankse lägger sig, men det tror jag inte. Nu ska jag vara ledig en dag o sen ska jag jobba 5 långa dagar på raken. Det kommer bli tufft som fan. Det är juh ett enormt krävande jobb! Och just nu trivs jag inte med NÅGONTING!!

Bajs Bajs!!!

Spraydag 13

Sov dåligt både inatt och igår natt. Men det beror nog inte på sprayen. Har sådana här nätter ibland. Blir dödstrött på jobbet, men lyckas ändå sova in timmarna nästa lediga dag. Vet inte vad det beror på att det blir såhär... Men men... Bara atat bita i det sura äpplet och gå o jobba. Har fyllt i, förhoppningsvis mitt sista kassakort, nu på morgonen.
Känner faktiskt inte av sprayen så märkbart mycket nu, peppar, peppar. Huvudvärken är inte lika hemsk som den var i början. Eller så är det bara jag som börjar vänja mig. Kommer så väl igåg när vi var igång förra gången och jag hade såna hemska svettningar när jag skulle köra med körskolan. Och min körning varierade från dag till dag. Min snälla och omtänksamma körlärare R frågade mig om jag ville berätta. Berätta vadå?, sa jag. Ja, men jag märker juh att det är något som händer. (Detta var i slutet på mitt körkort och vi hade kört ihop i ett halvår) Så jag berättade och han förstod. Och sa sen att det kändes skönt att veta varför jag var som jag var. "Inge mer poppande av känslosamma ballader i bilen med dina hormoner nu då" sa han. Det tyckte jag var roligt... :)
Jag tänker på honom ibland. Min körlärare R. Jag drömmer om att en dag få gå tillbaka till körskolan och visa upp min stora mage o säga "titta, det funkade andra gången iaf" För R var inte bara min körlärare i flera månader. Han blev som en vän. För humöret speglade bilkörningen , så den som kände mig bäst under den perioden var juh han.

Ps. drömde om en lärare jag hade på gymnasiet  häromdagen. D.L heter han. Har två barn nu, och fru. Och fortfarande lika snygg. Googlade honom och fick fram massor. Han har en mycket hög utbildning idag och framkommit i många lokala tidningar. Hur kunde jag glömma honom. D.s

Spraydag 11

Förkylningen börjar släppa och jag ska jobba imorgon. Har spelat poker på svenska spel hela efter middagen och jag måste säga att det gått riktigt bra. Har spelat 4st heads up och vunnit (än så länge) 300:- Men kvällen är inte slut än.... :)

Spraydag 10

Tack M för ditt inlägg och lycka till med ruvningen.

Jag är lite sur på min gubbe och funderar seriöst på att bli lesbisk. Vi hade tid till vetrinären idag kl.13.00 Jag vaknade kl. 13.10 och fick panik. Sa till gubben att om du skyndar dig så hinner du. Han blir förbannad o säger att det är redan försent! Jag säger åter igen att om jag sätter honom i buren direkt så är du där på 5 minuter. Gubben blir ännu mer förbannad o säger att jag är korkad som ska försöka få in honom i buren. Nu börjar jag bli riktigt förbannad på honom och skiter fullständigt i hur han gör. Och vad gör han? Jo, han sätter på kaffe, dricker kaffe I LUGN OCH RO!!! Går in o duschar tar med sig katten ut i bilen (utan bur) och åker iväg. Han är tillbaka igen inom 7 minuter och säger att det var så mycket folk där så han orkade inte vänta. I detta skede är jag villig att sälja gubben, jävlig billigt!!!!! Jag sätter katten i buren det tar ca 20 sekunder, och det går så bra så. Tar buren och sätter den i bilen. Åker till vetrinären och frågar om de kan klämma in oss fast jag är lite sen. Javisst sa han och jag är hemma igen efter 45 minuter och katten har fått sin spruta.
Alltså, vad är det för fel på karlar? Har de inte blivit begåvade med någonting att  tänka med. Just nu pratar vi inte med varanda och tror inte heller vi kommer göra det på hela kvällen. Jag är förståss mycket besviken på honom för att han blev så jävla förbannad för ingenting. herregud, det gick juh att lösa utan att bli sur. Men det ska vara en kvinna till det!

För övrigt är jag fortfarande sjuk, och har nu börjat hosta oxå. Och ögonen rinner som aldrig förr. Febern har gått över men jag är fortfarande slö. Jag ska nog inte jobba imorgon.

Spraydag 9

Förkylningen är värre än någonsin. Det som bekymrar mig mest är att sprayen kanske inte får samma effekt som den borde när jag är så snorig. Huvudvärken är värre än nånsin oxå, nu när jag är sjuk. Det är så synd om mig. Det första blodprovet känns väldigt långt borta faktiskt, nu när jag ska spraya 30 dagar istället för nästan hälften som förra gången. Men det var juh så många som var igång med IVF nu så de kunde inte klämma in mig tidigare. synd.

Spraydag 8

JAG ÄR SJUK!!!! Det är synd om mig. Jag är jätte förkyld. Usch.... Kommer spendera hela dagen nerbäddad i soffan. För det får man faktiskt göra när man är sjuk.

Spraydag 7

Vakade med världens halsont och snuvig näsa... Fy fan. Och sen denna bultande huvudvärk man känner direkt man slagit upp ögonen. Jag kan inte minnas när svettningarna började kicka in förra gången. Men jag får vara glad sålänge jag slipper dom iaf. Nu måste jag åka till grannkomunen för att försöka hitta honungsrostade jordnötter som inte finns i en enda affär här. Jag bara måste ha såna till vinaren ikväll. Jag brukar faktiskt inte dricka varje helg, men jag gör det nu när jag är ledig bara för att jag förhoppningsvis inte ska dricka en droppe sen på drygt ett år. Förövrigt så förstår jag faktiskt inte hur de tänker de som dricker gast de är gravida. Hur kan man på allvar tro att det inte skadar bebisen? Nej, då ska man fan inte ha barn heller!!!

Spraydag 6

En hemsk arbets natt. Inte kunnat sova en blund pga diverse olika händelser under natten. Iaf... Pratade med IVF-kliniken idag och det skulle då gå bra att ta migrän medicin nu under spraytiden. Tack gode gud. Jag har skickat gubben till apoteket för att handla. Om inte det hjälpte skulle jag höra av mig till kliniken igen, för det var juh dumt om jag skulle gå o ha sånhär huvudvärk tyckte de.

För övrigt så är jag ledig hela helgen, ska bli ljuvligt. Bara göra ingenting!

Spraydag 5

Ska snart åka till jobbet nu. Var in på apoteket idag men man ska tydligen inte ta migrän medecin om man är eller planerar graviditet utan att rådfråga läkare. Så jag får väl kankse ringa IVF imorgon då, o höra om dom vet någonting. Annars kan jag bara inte sluta tänka på hur målet kommer se ut på denna långa resa vi går igenom nu. Må det fungera denna gången. Snälla!

Spraydag 4

huvudvärken har kommit som ett brev på posten. Jag hade glömt att det var såhär illa. Men man får tänka på att vi förhoppningsvis får lön för mödan... Fick idag veta att vi kommer få tillbaka 20000:- tillbaka på skatten gemensamt. Så hoppas att vi får använda de till att inreda ett barnrum.... :)


Glömde förövrigt min matlåda hemma idag så jag har ätit en banan och en apelsin på hela dan. Jag ska aldrig mer glömma en matlåda, det var ingen höjdare att arbeta med tom mage.


Undra om man kan ta migrän medecin mot huvudvärken eftersom alvedon inte hjälper?  Nån som vet?


Spraydag 3

Ännu inget symtom på sprayen. Jag kommer inte riktigt ihåg när de körde igång förra omgången. Men man får vara glad så länge man slipper. Så himla skönt att äntligen vara på gång igen. Imorgon slutar jag 20.30 så jag får ta med mig sprayen o smussla lite på jobbet eftersom jag sprayar kl. 06 och 18. Åhhhh jag är så jävla pirrig!!! Glad och rädd på samma gång. ..

Spraydag 1

Jaha. Då var an på spraydag 1. Än så länge har vi tur med oss. eftersom jag ska göra det första blodprovet på en måndag, och jag jobbar 6 av 8 måndagar (7-17). Och blodprovet ska tas en av de måndagar jag är ledig!!! :)
Hoppas vi kan ha lika tur resten av denna långa resa. Nu ska jag äta frukost!

Hej!

Skål!

Då har gänget varit här då. Trevligt trevligt. Nu ska vi bara ställa tillbaka alla dekorationer på sin plats när T har pillat färdigt med de. Sen kom såklart frågan alla ställer sig. "När ska ni ha barn då?" Jag är så trött på den frågan så jag kan kräkas. Men det var bara o dra på smilbanden o säga "De kommer väl när de kommer"

Men nu ska jag korka upp o bli sådär härligt full och se vad kvällen har att bjuda på!

-Skål!

städat hela huset...

Japp, då var det klart. Allt utom köket o badrummet. Jag tar badrummet sen och R tar köket. Vi har allt igång hela dagen och nu tar vi oss en liten pause. Men ändå skönt att det mesta är över. Nu luktar det rent i hela huset! Sen passade vi på att möblera om lite oxå, när vi ändå var i farten. kul kul!!

tröttis kväll....

Jodå F, natten gick bra. Min vårdtagare sov, men jag vågade inte sådär första natten så jag lånade familjens dator o surfade hela natten. :)

imorgon blir det till att städa hela huset eftersom mina kusiner kommer på besök. Det ska bli trevligt. S har varit o hälsat på oss i huset en gång förut med H har aldrig varit här, så då måste det vara städat o fint. Undra vad man ska bjuda på då? Får ta o fundera lite på det! Men nu ska jag nog ta o sova lite. Jag är inte alls lika pigg på nätterna nu som jag varit förut. Jag som brukar älska att vara uppe på nätterna o spela beta o lyssna på vaken. :)
Men de gamla goda tiderna är över.... för nu iaf.... Med jämna mellanrum så drömmer jag om att få en natt tjänst på mitt gamla jobb, där jag trivdes som handen i handsken. Synd bara att de inte hade något fast att erbjuda. Men nån måste väl gå i pension snart!?!?!?

Första natten på nya jobbet...

Inatt ska jag jobba första natten på nya jobbet. Jag har inte fått någon introduktion på natten för de har inte råd (!) så jag är bara så himla nervös! Jag har juh ingen aning alls om hur saker o ting går till på nätterna. Fan, man skulle haft en liten mindre laptop man kunde ta med sig. Får ta o skrota den stationära snart o köpa en till mindre laptop istället.

Hmm... aja.. bäst att åka snart om jag ska in en sväng på ica innan.

På söndag är det iaf dax för spraystart!!!!! Jag bara längtar till de där hemska svettningarna, den kroniska migränen och alla sömnlösa nätter!!! BARA DET GÅR VÄGEN DENNA GÅNGEN !!!!

RSS 2.0