Alla blir på smällen utom jag!!

Jaha.. Alla runt omkring ploppar ut barn och blir på smällen som aldrig förr... Alla utom jag!! Hur länge ska man orka????

Tävlingsbidrag !!

Tänkte jag skulle vara med i min första tävling. Jag har plockat ut en outfit från halens för under 1000:- Här är den.

image12


Den består av ett par jeans för 199:-
En topp för 199,90:-
En handväska för 249:-
och en slip in-sko för 149,90:-

Och summan hamnar på: 797,80:-


Du kan oxå vara med och tävla här

konsum vs ica.

Alla på jobbet handlar på konsum. Jag är tydligen den enda som handlar på ica. Så idag skulle jag göra ett försök med konsum jag oxå. Men det slutade med att jag sprang runt i den satans affären i en halvtimme och hittade inte ens hälften av vad jag skulle ha. Så nästa gång och alla andra gånger framöver så blir det ica där jag vet vart grejerna finns!

God natt

Varför har jag inte gått o lagt mig än, kom hem från jobbet för 1 ½ timme sen. Ska nog ta o äta lite frukost innan jag kryper ner i kojan med.

För övrigt har det väl inte hänt så mycket faktiskt. Kryssningen var underbar, den där Tony Irving kan konsten att underhålla han.Riktigt imponerad blev båda jag och älsklingen.

Här någonstans ungefär i mitten av sverige så smälter snön bort med en hiskelig fart och vi har återigen börjat gå mot våren. Tidigt kan tyckas, men nu tror jag faktiskt inte att det blir någon mer snö och vinter.

Jaha.... så har han kommit då, brorsans unge. Är jag elak eller känslokall på någon sätt när jag inte kan känna något extrem lycka eller så för dem? Är det min plikt som faster att bli alldelels i extas av att det lilla pyret kommit til världen? Klart är är glad att allt har gått bra o så, men inget mer än så. Är jag dum som inte ens orkar ta mig tid att åka o hälsa på bäbisen och de nyblivna föräldrarna som tycker att de har skapat världens vackraste barn? Men saken är den att mentalt så orkar jag inte det nu. Förlåt för det!!

kryssning imorgon ;)

Är fortfarande inte 100% bra. Men imorgon åker vi på kryssning så jag måste tvätta o så idag. Sen ska jag städa hela huset eftersom svärfar ska bo här med katten medans vi är borta. Och då kanske det inte ska ligga snorpapper överallt. Sen ska jag packa min nya skitsnygga rullväska som jag har köpt. Så det är väl lika bra jag sätter igång så jag blir klar nångång. Nån som vill hjälpa till?

scones, snor och Carola...

Ringde faktiskt mig sjuk idag. Jag är sååååååååååå slö. Och världens huvudvärk, och jag bara snorar o snorar. Jag börjar alltid blöda näsblod när jag är förkyld, och när väl de har börjat så blir jag ännu mer seg. Eftersom jag bli helt knäckt av att se blod. Och jag vill juh inte att det ska hända på jobbet. Så jag gör nog bäst i att vara hemma o kurera mig istället. Vill juh vara frisk till vi åker på kryssning.

Vi hade ingen frukost hemma (eller jag äter iof gröt och det finns, men R vill juh ha smörgåsar) och eftersom ingen av oss orkar åka ner på byn o handla så håller jag på med scones. R är ovetandes än så länge. Men han kommer nog in i köket när kaffet är klart o då ska jag överraska honom. Vilken snäll fru han har va? Sen ska jag krypa ner i soffan med min filt och tycka synd om lilla sjuka mig. Blir nog lite sex and the city som sällskap. Nu ska jag ta ut mina scones ur ugnen. Ha en bra dag, och släng gärna en tanke på min när jag är sååååååå sjuk.

Ps. Bra jobbat igår. Nu är det bara o se till att hon inte kommer vidare från andra chansen oxå. Ds.

VVC

Våga Vägra Carola !!! Snälla, kan ni ge fan i att rösta på Carola ikväll.. Det vore så jävla underbart om hon INTE gick vidare. Jag skulle leva på det hela livet !!!! Snälla !!!

Jag är sjuk

Ja, det är jag faktiskt. Jag har så jävla ont i halsen så jag tror jag dör. imorse kännde jag av det lite, men nu bara bränner det i halsen. Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och hoppas att min allvarliga dödliga sjukdom som är påväg inte bryter ut förens efter helgen, jag har inte råd att vara sjuk.

åhh jag blir så sur...

Beställde en personvåg från ellos, men den är trasig. Jag han inte mer än ta upp den från kartongen förens jag såg att den var trasig. Alltsåinte trasig som på utsidan eller så, utan trasig att den inte funkar. Den visar bara Error hela hela tiden. Blää...

God morgon!!

God morgon! Nu är ni förvånde att jag är uppe så tidigt va. Sitter här i köket o äter havregrynsgröt. Ska nämligen jobba förmiddag idag. Och efter att ha jobbat natt så var det svårt att ställa om vill jag säga. I Onsdags la jag mig 09.00 och tänkte gå upp 11.00 så att jag skulle vara trött på kvällen och på så sätt vända tillbaka dygnet. Men när jag sovar då sover jag.... =P Så jag sov hela dagen som vanligt. Men då visste jag juh vilken jävla smäll som väntade mig sen. Nämligen det tortyr liknande metoden jag måste ta till i nödfall när jag inte lyssnar på mig själv.... Jag har inte kommit på vad jag ska kalla den än, men såhär gick det till. Jag gick upp på Onsdag e.m/kväll, var uppe hela natten, hela dagen, OCH hela kvällen. Däckade vid 18 tiden igår kväll och har sovit till nu. Jag trodde jag skulle stupa kring 14-15 tiden men lyckades hålla mig vaken till efter 18. Blev väl sammanlagt en vaken stund på sisådär 27 timmar. Men det gäller att aktivera sig. Jag åkte o simmade, shoppade lite scrapbooking saker. Försökte scrappa mitt första kort till min vän S. Men jag tor inte inte ger henne det. Jag gör en ny, detta var bara en testgrej lixom. Men det var riktigt roligt måste jag säge. Sen tittar man upp och vips har man slagit ihjäl en timme eller två.

Nu ska jag äta upp min gröt och klä på mig. Ha en trevlig Fredag allihopa !!!


Rongedal

Rongedal är namnet tvillingarna går under.... De ska sjunga Just A Minute och nu hoppas jag att alla ringer o röstar på dem på lördag. Annars blir jag lessen. Så här ser de ut....


image11

kryssning x 2

Nu har vi inte varit på kryssning sen i somras när vi åkte till Riga. Och det är inte likt oss... förr så åkte vi på kryssning nästan en gång i månaden. Så nu drar vi den 20 Februari när Let´s Dance är på båten. Och sen åker jag o S den 12 Mars helt gratis eftersom vi är medlemmar i ICA. så himla häftigt.

Melodifestivalen

Kan inte hela sverige ringa på Lasse Lindh och de där coola tvillingarna på lördag så vi slipper se carola i ännu en final... snälla, jag gör vad som helst !!!! SNÄLLA !!!!

IVF

Har precis pratat med IVF nu... Det var bara att ringa när mensen kommit som vi vill göra försök nummer 2 på, sen planerar vi då, och de skickar hem recept. Så det är juh smidigt. Jag hade tänkt köra igång på Mars-mensen. Så det blir väl till att köra igång om en månad ca. Å jag riktigt längtar till den där hemska kroniska huvudvärken, och det ännu mer hemska humörsvägningarna. Och dom där sprutorna som jag knappt kan ta själv för att jag tycker det är så obehagligt... och för att inte tala om ÄPsom gjorde så ont att jag fick massor av extra morfin och jag bara grinade o grinade för att det gjorde så ont... Nästan så man trodde man låg på förlossningen, så ont gjorde det..... Jag höll på att dö. Sen de där dagarna efteråt när man inte ens kan gå, dom är så trevliga.... det ser jag fram emot.... wiiiieeee.... snart ska vi få börja igen...

Puss !!

VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SAMHÄLLE VI LEVER I?!?!?!?!?! JAG SKÄMS FÖR ATT VARA SVENSK !!!!!!!!!

Ja, det gör jag faktiskt... När jag läser denna hemska artiken om en flicka som blivit misshandlad. Här kan man läsa "Flera personer i tunnelbanevagnen bevittnade misshandeln." och lite längre ner kan man läsa detta "Hon lyckades själv ta sig hem där hennes mamma larmade SOS."

VARFÖR VAR DET INGEN AV DE FLERTALET VITTNEN SOM LARMADE POLISEN!!!!!! HERREGUD, DET HANDLAR OM EN LITEN FLICKA!!! ETT BARN!!!

NU FÅR NI FAN TA O SKÄRPA ER!!!!! TÄNK OM DET VAR EN DOTTER TILL NÅGON PÅ DITT JOBB? EN SYSTER TILL NÅGON AV DE BARN DU TRÄFFAR NÄR DU LÄMNAR DIN EGEN UNGE PÅ DAGIS? ELLER KANSKE VAR DET EN SKOLKAMRAT TILL DITT BARN?

VAFÖR ÄR NI SÅ JÄVA FEGA! FY FAN FÖR ER!! HOPPAS JAG ALDRIG BEHÖVER SE ER! FY FAAAAAAAAAAAN !!

bajs!

Idag när R hade handlat så kom han med med en ask aladin hjärtan och sa att han kommer glömma bort alla hjärtans dag så jag fick nånting nu istället.... gulligt gulligt !

Missade precis väskan jag sååååå gärna ville ha på fritt fall... Skulle precis skicka iväg betalningen så var den någon annan som han sekunderna före... bajs bajs !!

Men men... sånt är livet. Vi ska iaf få en köksoffa av min bror o hans fru eftersom den inte får plats i deras nyrenoverade kök. Den kommer nog passa bra i vårat kök. Nu skulle vi bara ha ett nytt köksbord

Victorias Hjärta

Såg sista halvan på den dokumentären nyss... Och gud va jag har grinat !!! Vinken underbar unge, och så stark som gårr igenom en hjärtoperation. Undra om den går i repris... Måste bara se hela nån gång.... Nu ska jag snart åka o jobba... Hej!

Usch...

Nu har jag precis ätit.. ris och falukorv tillgjord i ugnen med lite ost och chilisås. Jag förstår inte varför jag gör det när jag varje gång konstaterar att jag inte tycker om det. Men R gillar det juh så det måste vara därför. Får väl ta med mig en smörgås till jobbet eller nåt. Och om det inte blir så mycket spring så kankse jag hinner börja läsa min nya bok. Skönt att jobba helgnätterna när det inte är någon städning iaf!! Nu ska jag göra mig iordning för jobbet... Ha en skön lördagkväll alla som får!!

Kram kram

MARDRÖM !!!!

Usch... Jag hade världens mardröm idag! Det allra värsta drömmarna enligt mig är när jag drömmer att någon av mina syskon far illa... så här var den iaf, ska försöka komma ihåg så många detaljer som möjligt...

Min lillebror sitter i fängelse för att ha smugglat något, och jag är helt förstörd. Sen sitter vi helt plötsligt i bilen och min lillebror sitter bredvid mig. Jag förstår att nu har jag chansen att ändra på historien eftersom vi helt plötsligt förflyttat oss bakåt i tiden. Jag ber honom slänga ut skiten genom fönstret. Och han slänger ut en röd väska in i skogen. Jag blir lättat och känner att allt kommer gå bra. Vi kommer fram dit vi ska och där står massor av folk som ska bli muddrade innan de får komma in. Det blir min lillebrors tur och den som ska utföra det är ingen mindre än Carola (!) lillebror ser lite skraj ut så jag förstår att någonting är på tok. Jag försöker distrahera Carola gonom att prata om hennes ENORMA tuttar, men då blir hon bara sur. Jag tittar bakom axeln o ser en polis sätta handbojor på en annan polis och säga "du är anhållen för medhjälp i ett bankrån" samtidigt som en annan polis sätter handbojor på en kille som stått o pratat med en anhållna polisen. När jag tittar tillbaka så håller Carola på att föra bort min lillebror i handbojor och jag blir hysterisk o frågar vad som har hänt. Hon visar upp någon flaska med vätska i som min lillebror hade haft gömd under til tröja.

Nu är vi tillbaka vid fängelset igen. Det gick inte att stoppa detta, och jag börjar fundera på ifall det är meningen att han ska sitta där, kanske kommer han ut som en lungnare kille sen. På fängelset får han min mans chef som övervakare. Det är henne han ska ha den mesta kontakten med. De får en femma och några enkronor per dag. Fängelset såg ut som hen helt vanlig by. Man kunde köpa pizza tex. Men bara om man hade tillräckligt med pengar. Min lillebrors första dag i fängelset blev han bjuden på pizza av några andra fångar som hade sparat ihop massor av pengar under en lång tid. Det såg ut som han skulle få några vänner där iaf.

Sen vaknade jag. Väckte R och slingrade mig runt honom och sa att jag drömt att min lillebror hamnade i fängelse... jaha sa han och somnade om...

Vad betyder egentligen den här drömmen??? Läskigt var det iaf att min lilla bäbis ska behöva sitta i fängelse.

Karl-Petter

Jag glömmde juh informera om det absolut viktigaste som hände under galan i måndags. JAG FICK EN KRAM AV KARL-PETTER. Det ni. Sen tog jag kort på Petter och S. efter sa jag till S att han har inte riktigt kommit in i hela kändisvärlden än, eftersom man brukar hålla om den man blir fotad med. Då säger S: Men han höll mig på rumpan.... :) Det tyckte jag var roligt.

Nu ska jag gå o sova faktiskt, och jag ska sova hela dagen.... Hoppas vi får en lugn natt på jobbet, föra gången jag jobbade nat fick vi springa som skållade råttor var 20:e minut, till ett rum längst ner i korridoren... Mina fötter värkte när jag kom hem. Hoppas mamma o pappa vill hälsa på oss snart för mamma lovade att jag skulle få hennes fotbad... :) då ska det badas !!!!

Men nu ska det sovas...

Natti natti

Funkar det nu?

Jag skrev värsta långa inlägg igår, och när jag skulle publicera inlägget så blev det bara knas. Gick inte at packa o göra om heller... Allt var bara borta! Så typiskt... Men nu ska det väl funka igen.... Sitter här o vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt... Vill så gärna få ordning i detta rummet, men jag har värsta planerna, som inte går att genomföra utan en möbel jag ska få av mamma. Så det får se ut såhär tillsvidare. Idag när jag kom hem hade Älsklingen gjort mat... så gulligt! :)

Men jag kräks denna hemska musen jag köpte... Funkar bajs.

en lyckad Gaygala

Hahaha... vilket jävla strul med tågbiljetterna... Orkar inte dra hela historien, men den är lång och vi fick inte ut några biljetter... Men efter många om och men fick vi åka på bokningsnummret. Direkt vi kom till stockholm igår gick vi o köpte bussbiljetter för 150:- styck istället.... Och nu när jag kommit hem ser jag att vi vann auktionen på tåget för hemresan för 1 respektiva 2 kronor... Men det var fan värt 150:- för bussen för det var så jävla struligt med tåget.... usch och fy...

Såg iaf MASSOR av kändisar. Ingen är så kändiskåt som jag och S. Så vi var upphetsade hela kvällen....

än är det et tag kvar...

till auktionerna är klara. Har väl kunnat sova en timme typ.... Har alltid svårt att sova när jag inte är hemma... även om jag faktiskt har bott här en gång i tiden så har jag inte sovit här på länge....

1:-

Jaha... då sitter jag här i köket hos mamma o pappa o ska väl snart gå o lägga mih så jag orkar upp om några timmar igen för att kolla till auktionerna... än så länge ligger de kvar på 1:- Vi får väl se hur mycket det skutar på... Hoppas inte det blir allt för mycket så man kan shoppa en del i stockholm....

Fixar det sista...

Jag håller på att fixa det sista med datorn nu till tonerna av Nickelback - Rockstar innan jag drar till mamma o pappa för att slagga där inatt o sen bär det iväg till Stockholm imorgon. Har precis packat färdigt allt (tror jag). Ska bli skönt att få komma iväg ett tag mitt i all skit med misslyckad IVF. Sen måste jag upp TIDIGT för att kolla auktionen på våra tågbiljetter. puh... Men jag hinner nog lägga mig ett tag sen igen. Kankse slänger in ett till inlägg då o berättar hur trött jag är... Bara jag inte glömmerl nåt nu... hmm... Nya kläderna jag har köpt är med, inloggningsdosan till internet banken så jag kan betaöa tåget, och så jag förstås... De andra som är glömt de är glömt....

Ska bli så kul att få träffa min vän i Sthlm igen oxå. Vi har inte sets på säkert 4 år.... Precis efter att han blivit frisk från cansern. Lääääängtar så...!!!


Ha det så bra alla !!!

Kram på er !!

Förresten.. skulle bränna ut våra semester bilder från Mallorca till S då jag upptäckte denna roliga bild jag fångade någonstans efter sveriges vägar.... Bilen är dock inte svensk, vilket du kankse förstår.... Enjoy!! :D



image11

Zzzz..

Åhh.. Jag skulle vilja ha en sån där fin blogg som alla andra har. Nån fin logga eller vad fan dé heter....

Vart tog tiden vägen?

Den bara försvann.... Jag blev utringd hastigt och lustigt idag. Slutade 21:30 kom hem kollade på utröstningen av Let´s Dance, slutet på Morden i midsommer och halva skened bedrar. Men sen då? Fram till nu? Tiden bara försvann... Har jag blivit drogad eller nåt?

God natt !!

Jag har förlorat varenda beta jag har spelat inatt. Detta är inte likt mig !!!! Så nu tänker jag gå o sova faktiskt. Ikväll är det Let´s Dance. :) Det blir Mi eller Matte som får åka hem tror jag. Mig spelar det ingen roll vilken av dem. Jag håller (som resten av sverige) på Karl-Petter !!

RSS 2.0