Hmm... jaså!

Jag som hela dagen trott att jag ska jobba eftermiddag imorgon. Härligt att ta ett glas vitt med R ikväll när han är ledig. Men mina planer gick i stöpet när jag nyss insåg att jag börjar kl. 08.00 Så det blir väl sing a long o sen stupa i säng då.... eller nåt.

Inte långt kvar till spraystart nu!!! Men jag har funderat på en sak. Jag o S har juh planer på att dra utomlands i höst igen. Men hur är det egentligen att flyga OM man nu skulle bli på smällen denna gång? Har du flygit fast du varit gravid? Berätta!!

Fy faaaaaaan

Har jag setat här o skrivit värsta länga o braiga inlägget, och när jag ska publicera så lägger internet ner. Bara sådär, och allt ät borta. Nu skiter jag i den här. Får skriva mer en annan gång. Bajs bajs!!

Stackars Carola....

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article2105526.ab

- Det slutade med att SVT beslöt att Carola fick sjunga två nya låtar, varav en var skräddarsydd från hennes repertoar, som klipptes in i programmet, säger en källa.

Men snälla nån!!! Varför ska hon alltid bli behandlad som en jävla prinsessa. Hon är inte mer värld än någon annan. Hon ska inte bli behandlad med mer respekt än någon annan. Herregud. Varför detta jävla daltandes med Crola. Stackars Crola är mobbad för hon blev utröstad ur medlodifestivalen.... Va fan är det för skit. Då är det väl lika synd om de där pizza killarna, Lasse Lindh och alla andra som inte fick vara med i finalen. Inte fan gnäller dom som Carola gör.... En självsäker diva är vad hon är. Och sorr, men vi HAR FAKTISKT TRÖTTNAT NU! Synd bara att det finns de som fortfarande behandlar henne som nån jävla madonna. Din tid är ute nu Carola, gå till arbetsförmedlingen o sök ett jobb där de vill ha dig!!!

Nu över till något viktigare. Sandra Bullock. Inget är viktigare än Sandra Bullock. Hon är den vackraste kvinna som gått i ett par skor. Jag måste ha varit trött igår kväll för jag somnade under en film med henne på tv...

Nu ska jag äta frukost och inte göra någonting alls idag. Bara vara....
Tack å hej!

Hur kunde jag glömma...

...att det är Let´s Dance ikväll?

Ät inte barnens godis!!!

Måste börja med att mitt Aa är glappt eller nåt. Så ni vet.
På tisdag kommer min soffa. :) Det är en 3:a och två 1:or. Så här ser den ut.

image14image15
Åhhh... vad jag längtar. Undra br vd man ska göra med den gamla. Orka sätta ut den på blocket eller nåt. Det måste juh finnas någon såndär second hand som kommer och hämtar den. Eller?

the flow has come to town

I måndags. Vilket betyder att jag ska börja med sprayen den 6 April. Jag måste spraya lite längre än senast för att de var så många igång just nu, så preliminär Äp är under vecka 21. Då är vi inne i slutet av maj. Sen ska det odlas i fem dagar så det blir väl insättning igen i början av Juni förhoppningsvis. Peace and love är mellan 26-28 Juni så vi får hoppas att det bli en glad nykter festival för mig!!!!!! :)
Men jag ska inte hoppas för mycket. Vi vet juh hur det gick förra gången. Men sån otur kan man väl bara inte behöva få igen. 
Nu ska jag åka o hämta ut lite mediciner... Så dé så!!

jobba, jobba och så jobba.

Vilken omställning att helt plötsligt jobba heltid. Man är trött i kroppen när man kommer hem och orkar inte lyfta ett finger hemma. Man får aldrig sova ut ordentligt och på en ledig dag orkar man inte göra någonting. Men men... man kanske vänjer sig med dålig sömn och trött kropp. Nu har jag jobbat 4 dagar på rad, ledig idag och jobba igen till helgen.

Jag är lite orolig ang IVFen eftersom jag jobbar så pass mycket. Det kommer juh bli många turer till sjukhuset och hoppas hoppas HOPPAS att de alltid prickar in det på en ledig dag, för det går juh inte att begära ledigt samma dag som man ska jobba såhär i början. Eller det går väl aldrig egentligen. Hoppas det går att kompromissa på ett bra sätt när de gäller sjukhus tiderna.

Snart drar vi iaf igång igen, inväntar mensen som borde komma om ca en vecka, därefter blir det spraystart på dag 21 med nässprayen. Åhh... jag är så spännd på att få börja igen. Hoppas jag är riktigt ordentligt kräksjuk under Peace and Love festivalen i Borlänge i sommar av helt andra orsaker än alla andra... :)


skitiga glasögon, sperma och slut i huvet

Jag är helt slut i huvudet efter första dagen på jobbet. Så himla mycket att ta in på en gång. Men nu har jag helgen på mig att smälta allting iaf. Det ska nog bli bra det här.

Jag stupar nog snart i säng kan jag tro. Ska upp tidigt imorgon och fixa massor inför att folket kommer hit på fika eftersom R fyller år.

Satt här i godan ro o funderade över ifall jag skulle spela en sit & go, så jag kollade igenom lite bilder o hittade denna bild som jag tagit på en tavla vi har i hallen. Tycker den är så himla rolig.

image13

eller vad säger du?

Medans jag funderar lite till på om jag ska lägga mig eller spela lite poker så tänker jag kolla på Nordman igen, så att håren reser sig på kroppen. Åhhhh va jag älskar Håkan!!! Mmm.....

Top model 9

Bianca kommer vinna hela Top model 9. Kom ihåg vart du hörde det först!

Jag fick jobbet!!!

Vet inte om jag berättade det, att jag var på arbetsintervju i fredags. De ringde ikväll o frågade om jag fortfarande var intresserad, så jag sa ja. Och de sa att de gärna vill att jag ska börja jobba hos dem. Så jag ska dit på introduktion på torsdag som en liten mjukstart, sen blir det mer introduktionsdagar nästa vecka. Det var oväntat måste jag säga. Trodde inte alls att jag skulle få det. Så på lördag ska jag åka o köpa mig en GPS eftersom det är som personlig assistent och då blir det juh en del åkande med bilen kan jag tro. Ska väl till arbetsförmedlingen imorgon och prata lite med dom, ang. att detta inte är kommunalt. Hur det blir med facket o så. De måste juh dem veta där. Jag har fortfarande inte fattat att jag fick jobbet. Även fast jag skrev i mitt brev att jag inte har någon erfarenhet av personlig assistans så vågade de satsa på mig. Fan va coolt!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma eftersom jag eventuellt får besök imorgon kväll, och då kanske det inte ska stå tomma ölburkar överallt.

Typiskt

Åhh, bara för att jag inte ska jobba inatt har jag sovit hur bra som hellst. Men när jag ska jobba, då går det minsann inte att sova. Så typiskt.

fåglarna kvittrar och arbetskamraterna är sura som ättika!

Åhh, jag blir så förbannad. När vi sitter o ger rapport till de som kommer på morgonen så säger jag att jag bytt på en tant o satt på henne rent nattline för de var lite blött. Då säger en jävla surkärring "varför gjorde du inte henne klar på en gång då" Men herregud!! Då fick hon nog minsann höra hur stressigt vi haft det på morgonen. Men hon då, hon som står med sin väska i högsta hugg o ska gå hem direkt vi kommer på kvällarna, fast det är 20 minuter till hon slutar. Och vi då, som får gå hem max 5 minuter innan vi slutar. Är det skillnad på henne och odd. Ska vi jobba in i den sista jävla minuten och hon ska kuta hem med väskan under armen 20 minuter innan hon slutar på kvällarna. Nej sörru, då jävlar blir jag arg när hon görskillnad på sig själv och oss. Fy fan säger jag.

Men fåglarna kvittrar ute, det är juh kul.

Bajs bajs!!

Till F

Jag ska lämna ut denna blogg adress till min älskade vän F. Men jag tänkte jag skulle uppdatera den lite först. Kan ju inte lämna ut adressen utan att ha uppdaterat på länge. ska snart dra iväg till jobbet så jag får svara på ditt mejl imorgon F. Om de är okej. Allt står stilla nu ett tag med IVF:en iaf. Men ska juh som sagt börja med sprayen vid nästa mens. Och den är väl typ 2 veckor dit ungefär. Inget är juh som det brukar med det där när man är inne i svängen.

Jobbade igår natt med och har inte alls sovit bra idag så jag har en hemsk natt att vänta mig kan jag tro. Var på arbetsintervju för några dagar sedan. Men då kommer juh dilemmat då, ifall jag blir på smällen i början av vicket som är på ett år. De har juh inte med det att göra ändå, och de vet juh inte om att vi är inne i svängen, plus att det kan juh hända alla. Men jag tänker nog allt för ofta på vad andra ska tänka om saken. Iaf så är det "bara" 20% chans att jag får det. 1 av 5. Om jag inte skulle få det så är jag iaf sjukt glad att de valde ut just mitt brev av över 100 stycken.

Nej, nu ska jag väl ta mitt trötta arsle o sätta mig i bilen o försöka överleva en natt till på jobbet.

Ps. Nu röstar vi ihjäl oss på Nordman på lördag så han slår ut Carola. Det vore juh roligt. Eller hur!? Ds.


RSS 2.0