Jag har vaknat ur mitt ide...

På lördag flyger vi ut till Alanya. Allt är klart. Väskan är packad, tågbiljetterna fiade och passet framtaget. Så nu är dte bara att vänta då.... Hahaha... men nog har jag att göra tills vi ska åka ändå så det kommer gå fort. Ska jobba fram till Fredag kväll, sen blir det utgång sen åker vi !!!!!!! HÄRLIGT !!

Abokade klipptiden jag hade på fredag eftersom det bara var luggen som behövde finslipas, TRODDE jag skulle klara av det själv, men icke. Äsch... Skit samma lixom. Ser ut som skit, men vem bryr sig egentligen mer än jag. Får säga som min mamma alltid sa när hon klippt mitt hår snett och vint "Du sitter inte still med huvudet så det syns ändå inte" Hmm... får lita på det =) Här blåser det och regnar och har gjort hela vecka så det känns som vi har bokat in rätt tid att åka. Nu när de sista dagarna av värme och sommar precis har passerat. För nu kära vänner är hösten här.

Har såklart varken hunnit få mens eller bli av med den. Minuset hånar mig varge gång jag testar om det skulle kunna vara så att det har lyckats på naturlig väg. Men icke.... Så jag ska imorgon få ett telefonsamtal av en läkare som ska skriva ut "Förskjuta mensen piller"  som jag förhoppningsvis ska hinna ta ut innan jag börjar. Men det ska jag väl hoppas jag. För enligt mina planer skulle jag juh redan vara av med den. Bättre, enligt mig, att ta dessa piller och förskjuta FET en månad än att ta de små blå PLUS ha mens under semestern. För de vill jag inte.

F. Snyggt MMS jag fick igår, riktigt najs kepa du hade. Btw. Har bytt till kontat kort nu för att hålla ner telefonräkningen lite så om du nångång inte får något svar av mig så är det inte för att jag struntar i dej, bara de att moneysarna är slut för tillfället. Tack förresten för lite info från din syster ang. Alanya. Kan vara bra att ha lite framförhållning när man aldrig har varit där.

Jag ska försöka blogga lite oftare även om jag inte är uppe i IVF:en. Hela livet kretsar juh faktiskt inte bara kring det, även om jag tycks tro det.

PS. Nån som vet om rykterna kring Alex och Katrins separation är sanna eller om Alex bara ville köra någon form av pr-trick när han gick ut med det i sin blogg?? Bör både aftonbladet och expressen har tagit bort sina artiklar om den saken. Ds.

Ingenting

Det händer absolut ingenting i mitt liv nu. Så jag struntar i att skriva istället för att skriva massa ointresanta saker hela tiden. Och på så vis besparar er massor av tid.

Har iaf fått taxfree katalogen och det var 4 parfymer till priset av 3. Men än så länge vet jag bara 1 jag vill ha. Får "lukta runt" lite på stan så jag hittar 3 till jag vill ha.

RSS 2.0