Visst finns det godhet...

Alla mina tankar går till Birsen som är GRAVID !! Du ska bli mamma! Efter allt erat kämpande så är det ERAN tur nu !! Jag har vetat det från början. Och du förtjänar denna lycka! Jag gissar redan nu på att ni kommer få en liten flicka (kom ihåg vem som sa det först) När du ser på henne, ler och säger. Ja, det är DIG vi har väntat på!

SexyBack


10 av 15, svårare än jag trodde att få två, men jag ger inte upp.....

10 befruktade ägg av mina 15. ET på tisdag. MEN.... Läkaren var inte superpigg på att läta mig få tillbaka två. Hans orsak var att jag är för ung. För ung för vad? Jag är i denna karusell för jag vill ha barn, nästan till vilket pris som helst. Varför försvåra det för mig. Vad gör det om det blir twins? Bara för att jag är ung ska jag inte kunna ta hand om två barn. Herregud. Det finns juh de som blir mammor när de är kring 30 och är jättedåliga mammor. Det handlar väl inte om ålder heller......

Rapport från hönshuset...

15 ägg blev jag plockad på idag. Jag fick massor av extra morfin och det gick galant. Få se imorgon när de ringer hur många som blivit befrukatde och när det blir et. Jag skulle tro (och hoppas) att det blir på Tisdag. Talade om ännu en gång att vi ville ha tillbaka två. Hon (sköterskan) skulle diskutera det med läkaren... Hopppas, hoppas, hoppas !!

Bajs

Nu ska jag sova...
Nu är det närmare än det var förut...
Jag är livrädd....
God natt....

Vilodag idag!

Inga medicinera idag... skönt !! Igår kväll tog jag alltså inte bara ovitrelle utan även gonal-f. Vilket resulterar i att jag har jätteont i magen idag. Så... imorgon är det alltså dax för ÄP igen... Tredje gången.... Måste komma ihåg att puscha på ännu en gång om att vi vill ha tillbaka 2 embryon. Jag är livrädd inför imorgon... Har aldrig kännt denna rädsla förut vid de andra två tillfällena.... Men kankse beror det på att nu har man juh ett litet större krav på sig att värpa bra ägg eftersom detta är det sista landstingsfinansierade försök.... Jag ber till Gud att det kommer fungera denna gången. Hoppet är det sista som överger en sägs det juh.... Ju mer jag tänker på att "det måste funka nu" ju mer rädd blir jag för att det inte ska göra det....

ÄP på torsdag.

Nu närmar det sig. ikväll ska jag spraya på med 225 ie. Imorgon kväll kl 19 ska jag spruta 150 ie gonal-f OCH kl. 20 ska jag ta ovitrelle. Det är något nytt de har testat nu som tydligen ska funka bra. Så har jag en medicin-fri dag på onsdag och på torsdag blir det ÄP. aj aj aj... nu känner jag att det går för fort för att ha nån super koll som jag så gärna vill ha.....

Skriv din rubrik här...

Inget samtal från kliniken idag, fast de sa att de skulle dé. Bra eller dåligt? Jag ska juh ändå dit på måndag för ännu ett blodprov och vul. Nån som vet varför man först ska ta blodprov på torsdag och sen på måndag igen????

Blodprov

Jag sprayar o sprutar på här. Inget nytt... Blodprov idag, och imorgon ska de ringa o tala om resultatet. Varför vet jag faktiskt inte. Ska juh ändå in på måndag för ett nytt blodprov och vul. Då får vi oxå veta när det är dax för ÄP.

Bara lite skitsnack...

Grinade av mig lite hos gubben inan jag åkte o jobbade igår... Men han är juh kille så han var inte till mycket tröt ändå... Bara tjabblade på om att jag borde säga upp mig och börja på timmar igen eftersom jag har så grisigt schema! Men jag ville juh bara ha en sketen liten kram av honom. Som jag väntade förgäves på. Han är snäll min man, annars skulle jag juh inte gifta mig med honom. Men han är såååå dålig på att kramas !!! Han skulle aldrig komma o ge mig en kram bara sådär spontant. Det är alltid jag som gör.

Sprutan igår gick bra. Eftersom jag var på jobbet så var jag extra modig och bara "körde på". Vi får se hur det går ikväll!!

Det har iaf varit en lugn natt inatt. Men jag har fortfarande sjukt ont i ryggen, så imorgon blir de till o ringa o höra om man kan få komma på en massage.

Sprutstart ikväll...

Ska jobba inatt igen så det blir till att smyga på jobbet med sprutan... En hemsk natt inatt, hoppas denna blir bättre. Börjar 17:00 idag. Det är en bit att åka så jagåker väl 45 minuter före kanske. Och innan dess ska jag duscha, laga mat och gärna hionna äta oxå. Igår började jag 14:30. Och gubben ligger o sover än. Saknar honom faktiskt, fast han ligger i rummet bredvid. Men vill inte väcka honom. Så vi inner bara säga hej och hej då till varandra innan jag ska åka igen och vara borta till imorgon bitti, då han oxå kommer att sova när jag kommer hem.....

Känner mig lite nere faktiskt. Och ont i ryggen och nacken har jag.

Jag har öppnat ett sparkonto !!

Eftersom min akupunktur är en present från mina föräldrar så sätter pappa över pengar till mig varje vecka. Och förra veckan kom det inga pengar. Han fick gå till banken o kolla vart de hade tagit vägen. Då hade han satt in pengar på fel (!) konto. Typiskt min pappa. Iallafall så hade det hamnat på mitt gamla konto, i en annan bank som jag hade innan vi köpte huset och fick lov att byta bank. De sa då att de skulle avsluta allt med den gamla banken. Men de hade det tydligen inte gjort. Och eftersom jag inte använt de kontot på 2,5 år så hade jag juh ingen inloggning på det så jag kunde gå in på nätet o fixa över pengarna till det konto som jag använder. Så jag var på banken igår och fick en inloggning. Så nu har jag även öppnat ett sparkonto på den banken. Bra tycker jag eftersom jag annars aldrig är inne på den banken, och då får pengarna vara ifred tills de behövs. Kanske blir det inredning till ett bäbisrum?!?!?! Vem vet?


typiskt karlar...eller??

Imorgon när jag jobbar ska min man och hans familj fira gubbens bror som fyller jämt... Svärmor frågade om jag kunde göra tårta....

Jag: Kan du plocka undan i köket så jag kan göra tårtan?
Gubben: Mmm

(2minuter senare)

Gubben: Nu är jag klar.

(Jag går in o köket och ska börja)

Jag: Men älskling, du har juh inte gjort någonting.
Gubben: Men vad ska jag göra då?


Ska man skratta eller gråta?

Sprutstart till helgen....

Jag har kommit ner bra i klimakterieträsket och på lördag blir det sprutstart!!!!! Både kul såklart, men samtidigt jävligt skrämmande... Nu är det nära... Den där hemska ruvartiden...Närmare en graviditet än så har jag aldrig varit...


Detta är det absolut värsta jag sett.....

Av alla hemska saker som händer i denna helt jävla sjuka värd så toppar detta listan... Jag blir så jävla förbannat samtidigt som jag sitter här o gråter !!! VARFÖR HAR INGEN GJORT NÅGONTING???????

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3747570.ab

100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
Älskling, bejbi, du.
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag är en kämpe !!
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag inte lyckas bli gravid.
4. Detta är jag rädd för:
Att få leva ett helt liv utan egna barn.
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mys, mat & sömn
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Tänka mig ett liv utan barn, titta på carola utan att äcklas, låta en dag passera utan att tala om för gubben hur mycket jag älskar honom.
7. Detta tycker jag om att göra:
Mysa med gubben, promenera, shoppa, umgås med vänner (både IRL och via nätet), resa.....
8. Detta vill jag göra just nu:
Lägga mig på soffan o vila en stund.
9. Bästa känslan:
Jag kan tänka mig att det är när man får sin nyfödda lilla bäbis på bröstet och den nyblivna pappan får tårar i ögonen, ser på en, ler och säger att detta är min lilla familj och det absolut bästa som hänt mig. (Hoppas jag en dag får vara med om detta mirakel)
10. Värsta känslan:
Att känna sig misslyckad.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner ska ha:
Han är perfekt som han är !!!!
12. Är jag kär just nu:
Ja!
13. Jag vill gifta mig:
Jag är redan gift.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Bilda familj.
15. Min käraste ägodel:
Vet inte... Prylar är juh bara prylar.
16. Något jag vill ha i present:
Ingenting.
17. Detta har jag på mig just nu:
Svarta jeans och en svart tunika.
18. Favoritkläder:
Svarta Jeans.
19. Favoritdjur:
Min tjocka goa katt såklart.
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Gillar det mesta.
21. Favoritlåt just nu:
Nickelback - Rockstar (now and forever)
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligast var drama, kommunikation och sceniskgestaltning. Tråkigast var allt annat.
23. Stjärntecken:
Tvilling
24. En bok jag gillar:
Har inte läst många böcker i mitt liv. Men håller just nu på med "Ps. I Love you" Önskar att jag orkar läsa ut den, än så länge är den underbar.
25. En film jag gillar:
EN???? Det går inte, jag älskar massor av filmer.... Men Con air toppar nog alla.
26. Tv-program jag gillar:
Bones, Medium, Prison Break, Sing-a-long, Morgonsoffan, Sjukhuset och mycket mycket mer....
27. Favoritdoft:
Massor där med. Jag älskar parfymer. Köper massor åt både mig o gubben.
28. Detta äter jag gärna:
Kyckling.
29. Dricker helst:
Vatten eller vitt vin
30. Favoritgodis:
Blandat
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
New York
32. Färg på mina ögon:
Grön/brun
33. Min längd:
164
34. Jag tror på:
Kärleken.
35. Jag spelar:
Sims 2
36. Person jag beundrar:
Mamma, och min man för att han står ut med mig.
37. Så här bor jag:
Villa med min man och katten.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Lika många som det finns. Alla som inte är av plast eller annat odödligt material klarar sig inte länge levande i detta huset.
39. Det här tänder mig:
Min man.
40. Det här gör mig avtänd:
kommer inte på något just nu.
41. Favoritfärg:
Många olika.
42. Favoritcitat:

"Man får i regel den kraft man behöver"
43. En hemlighet jag vet:
Jag håller nog inte på någon hemlighet för tillfället.
44. Bästa present jag fått:
Akupunkturen jag går o får regelbundet nu. Det är en present från mina föräldrar.
45. Senast köpta skiva:
Hahaha... oj... det var längesen.
46. Det jag är mest nöjd över mitt utseende är:
Jag är inte nöjd med nåt, men det får väl duga lixom.
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
VIKTEN!!!
48. Udda förmåga/egenskap:
Udda??? vet inte.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
ingen aning.
50. Vad lyssnar du på just nu:
Bilarna som åker utanför.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag:
Jag har tagit blodprov och skickat iväg det med expressbrev. Idag ska jag inte göra något speciellt, bara vara ledig.
52. Var är dina föräldrar födda:
Borlänge
53. Vad är det senaste du installerade på datorn:
Någonting för att kunna ladda upp bilder på min facebook. Kommer inte ihåg vad det hette.
54. Vilken är din favoritresturang:
Den på Birka Paradise.
55. När badade du i en pool senast:
Några veckor sen när jag simmade i sporthallen.
56. Har du varit med i någon skolpjäs:
Japp.
57. Hur många barn vill du ha:
3
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om:
Jag vet inte... Allt som inte är bra...typ...
59.Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet:
Japp.
60. Vad har du för TV-kanaler:
Tillräckligt många för att inte hinna se på alla.
61. Har du åkt moped någon gång:
Ja.
62. Har du busringt någon gång:
Ja.
63. Har du fått felparkeringsböter någon gång:
Nope.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump:
Nej, men jag HAR faktiskt hoppat fallskärm... Grymt häftigt!!
65. Vilken plats är den längs bort som du har besökt:
Jag är så jävla dålig på geografi så den kan jag faktiskt inte svara på.
66. Har du en egen trädgård:
Ja.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier:
Ingen.
68. Kan du alla orden i nationalsången:
Ja, jag tror det.
69. Badkar eller duschkabin:
Vi har bara dusch, men jag saknar badkar så jävla mycket.
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden:
27 dresses
71. Favortipizza:
vegetarisk
72. Chips eller popcorn:
inget av dem, tack.
73. Vilken färg på läppstift använder du:
Använder det väldigt väldigt sällan. Har två stycken tror jag. Vet inte vad det är för färg riktigt.
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång:
Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling:
Nope.
76. Apelsin- eller äppeljuice:
Apelsin.
77. Vem är den senaste som du åt ute med:
Min man.
78. Favoritchoklad:
Geisha.
79. När röstade du senast:
riksdagsvalet 2006
80. När åt du en hemodlad tomat sist:
Det var väl när man var liten.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång:
Nej.
82. Är du bra på matlagning:
Bra är jag väl inte, men varje dag står det mat på bordet iaf.
83. Klarar du att tanka själv:
Jajjamensan !!!
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går påreklamtevekanalen:
Nej.
85. Pepsi eller coca cola:
coca cola.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb:
Nej.
87. Vad är det du senast handlade:
Frimärke till expressbrev. 101:-
88. Har du kräkts offentligt:
Ja.
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
Kärleken har jag redan så då kan juh vi dela på pengarna.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja.
91. Har du ringt något betalnummer:
Har väl hänt nån gång.
92: Kan man vara vän med sitt ex:
Nej.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
minns inte.
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
Japp. När jag låg på mammas mage direkt efter födseln fick jag en rosett i håret.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
Jag tror inte jag har något mobilsvar.
96. Vad har du i din väska:
Plånbok, mössa, vantar, Ipren, Panodil, Penna, gamla kvitton, tuggummi, halstabletter m.m.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
Nej, men jag måste alltid ligga o kramas med gubben en stund innan jag kan vända mig om och somna.
98. Vad har du att vara tacksam för:
Min man och min familj.
99. Var hittade du den här listan:
Hos Mizca
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Birsen, Theorese och BlueEyeTea




Hej hej Monica, hej på dig Monicaaaaaaa...

Jag älskar Monica! Det var hon som tog blodprov på mig. Det är ALLTID Monica som tar blodprov på mig. Hon önskade oss all lycka till nu och hon skulle tänka på oss, sen fick jag en kram. Monica är bara så himla gullig!! Hon tar det alltid lugnt och föriktigt för hon vet at jag är livrädd.

imorgon ska jag ringa IVF-kliniken o höra vad provet visar.... Hoppas jag får börja spruta till helgen....

Helt jävla slut !!!!

Jag har varit ledig i helgen och samlat lite krafter... Bara gjort ingenting... efter 10 timmar på jobbet idag är jag redan helt jävla slut!!! Trött i huvet, trött i kroppen och trött mentalt.... Jag är helt slut !!!!!!!!! Nu ska jag inte flytta mig från soffan förens det är dax att ta blodprov imorgon 09:15.

Green room

Jag har gjort massor sen jag skrev sist... Tagit reda på 24 ton tvätt, hängt upp 6 tavlor (3 i hallen och tre i "green room" *) Plockat iordning i större delen av huset. Gubben min har dammsugit och diskat....  Tänk om man kunde sluta tidigt varje dag så man hinner och orkar göra saker hemma iställer för at bara vara trött hela tiden när man oftast slutar 17:00. För när man kör så hårt så orkar man inte ens göra något när man är ledig sen.

* Green room kallar vi det rum som snart förhoppningsvis ska bli ett bäbisrum. Det är gröna tapeter och gröna gardiner och nu även tavlor med lite grönt i. Därför kallar vi det just green room. Där har vi en soffgrupp, soffbord, en stereo och allmän mys-pys stämning. Dit brukar vi förflytta oss efter maten om vi har bjudit hem folk. Birsen det är där du och jag ska sitta o mysa o snacka gravid symtom och ömma bröst när du kommer o hälsar på mig.... =)

2 olyckor och 2 veckor senare......

Efter 2 veckors blinkande är det äntligen över. Men jag måste medge att jag saknade blinkandet lite, nu måste man juh börja ta hänsyn igen.... Trots att det hände 2 olyckor den första veckan så tog det ytterligare en vecka innan nån fick tummen ur röven och fixade trafikljusena inne i stan. 2 veckor, och två olyckor... herregud vilken speed det är på gubbarna, det är juh så man blir imponerad.... NOT !! Men nu lyser det på i grönt, gult och rött som de ska och inga fler blinkningar på ett tag nu va !?

Men jag måste säga att det ändå är väldigt ofta de är ur funktion, men det brukar alltid vara fixat samma dag... Så varför tog det två veckor denna gång???

Köpte lycka på Vero Moda för 399:-

Idag berättade jag för min brukares pappa, som även är vår arbetsledare om IVF:en, eftersom det kommer bli minst två dagar som jag måste in till Falun och jag måste vara borta från jobbet. han sa att han uppskattade att jag berättade och vill gärna veta hur det går. Jag fick stränga order om att INTE lyfta under ruvningen. Han är juh bara så genomsnäll och så försående och helt enkelt superbra att prata med. Vi kunde inte ha en bättre arbetsledare...

Innan jobbet gick jag på stan en stund. De hade REA på lindex...hittade en vit skjorta för 29:50:- Sen hade de REA på svarta Jeans, utsvängda, INTE jeans svart-färg utan jättesvart färg... Ni fattar... Såna jag drömt om så länge nu... MEN inte i min storlek..... Besviken går jag in på  Vero Moda... Hittar tre högar med jättesvartfärg Jeans med utsvänga ben.... (för om jag skulle ha icke utvängda ben på ett par jeans skulle man juh se ut som ett mongo eftersom man redan är ett par nummer större än normal) Börjar såklart rota som en dåre i dessa högar.... 28,30,28.............. Bara mini mini storlekar var det... MEN DÄR låååångt ner i sista högen (här har jag redan tappat hoppet) ligger det ett par o väntar på mig.. YES!!! Lyckan är TOTAL.. et par 34:or!! Jaaaaaaa... Måtte jag nu få dem över röven oxå.... Och jojomensan..... Nu kan inget försöra min dag, eller helg med för den delen!!!! Det går att köpa lycka för pengar...och idag gick det på 399:- Jag är bara så himla nöjd!

Spraydag 20

Guuuuuuud va tiden går sakta.... 5 dagar kvar till blodprov. Och sen får jag förhoppningsvis strax efter det börja spruta !! Samtidigt som jag är sååå ivrig på stunden man ska få tillbaka embryot så är jag livrädd !!!! Livrädd att det ska gå som de andra två gångerna. Konsig känsla det här, när lycka och rädsla blandas hej vilt i kroppen... Ska vi våga hoppas på "tredje gången gilt". Jag är så rädd at kracha totalt, iom att detta är vårat sista landstingsfinansierade försök... Misslyckas vi nu så kan vi inte köra igång igen på minst ett år. Den tanken skrämmer mig. Jag vill juh bli mamma NU !!! Det MÅSTE lyckas denna gången....

bilhelvete, huvudvärk och de jävla hormonerna som ställer till det....

Nu ångrar jag bittert min oro över uteblivna biverkningar... För nu har huvudvärken kommit...och jag har INTE saknat den... Tur att man glömmer bort hur jävligt det var. Och hoppas att den inte blir lika längvarig som den brukar. Var på akupunktur idag.. gud så skönt !!

Och bilhelvetet krånglar som aldrig förr... Vi skulle fika på jobbet innan jag slutade, så jag fick ta bilen dit från skolan. Och jag var som ett åskmåln. Sen säger jag till hon jag jobbade med idag (vi jobbar vääääääääääääääldigt sällan tillsammans... vi byter av varandra en gång i veckan och jobbar med varandra en gång på åtta veckor) att det är så mycket just nu.... och alla jävla hormoner o skit.... och så berättade jag om IVF:en.... och hon sa: - Åhhh, jag måste bara få krama om dig!!! Sen pratade vi om det ända tills jag skulle gå på akupunkturen. Och det var såååå skönt att prata med någon "live" om allt som händer nu.  Så vi bestämde att vi skulle fika nån dag utanför jobbet o snacka vidare!!

Spraydag 17...

eller nåt sånt. Har inte någon super hård koll längre. Imorgon ska jag ringa kliniken o höra om det är normalt att man har värsta tänkbara biverkningarna de första två IVF:erna och den tredje ingen alls. Om det verkligen kan variera så mycket?!?!?!? Sen ska jag ringa o boka tid för blodprov den 11:e. Och den 12:e får jag veta när jag ska börja spruta. Är det nåt man fått lära sig av hela denna karusell så är det att vänta... Jag tycker inte vi gör så mycket mer än att vänta....

Idag på stan så såg jag att ett ställe där de säljer body´s för 100:-/4 stycken har total utförsäljning och nu säljer 8 body´s för 100:- Åhh, jag blev bara så himla suuuuuugen... Men jag vågade inte.... Kanske smyger dit imorgon ändå....  Hmm..ska tänka på saken.... Nu ska jag lägga mig på rygg o vila en stund.

Trött trött trött trött och lite trött oxå....

Jaha... Då är det 8 veckor kvar till nästa 56,5 timmars vecka... Bara att börja ladda om då... Efter 24 timmar i sträck på jobbet är man rätt så mör!! Gick av mitt pass 08.00 imorse. När jag kom hem skulle jag "bara sova en timme eller två" Men vaknade 13:30. bra!!! eftersom jag måste kunna sova inatt, eftersom jag börjar 07:00 imorgon så var det juh sååå bra att jag sov så länge... absolut... Ingen rast och ingen ro... här jobbar vi ihjäl oss för skitlön.... Inte undra på att det är så många sjukskrivningar inom vården.

RSS 2.0