komma här o kräva saker 2 år efter "bäst före datumet"... Nää, nu får han skämmas !!!

Historik: När jag precis flyttat hit så skrev jag in mig på en körskola. Skrev under en blankett om att jag godkände att betala genom resurs bank, blev beviljad ett lån och började köra. Läraren var dum i huvet. Pratade i mobilen när jag körde och var allmänd dum i käften. När vi satt ett gäng ungdomar och väntade på att en lärare skulle komma och hålla en teorilektion som aldrig kom. Summan av kardemumman så fick jag ut nada av denna trafikskola.... och bytte till en mycket bättre där jag fick riktiga lektioner...!!!

Nu, ikväll: Ringer han 2 år efter att jag slutat och vill at jag ska betala !!!!!! Även fast han har tappat bort papperen jag har skrivit på och inte brytt sig om att leta efter dem och skicka in dem. Efter 40 minuter när jag förklarat 240 tusen gånger att han ofta satt i telefonen (han har ingen på kontoret och alla samtal till hans trafikskola kopplas till mobilen) och om teorilärare som inte dyker upp och att jag var ledsen för massa korkade saker han sagt, så får jag väl gå med på att betala då, trots USEL service. Då säger han bara att nä, eftersom jag har varit så missnöjd så vill han inte ha några pengar....

Nänä... då är det väl (äntligen) ur vägen nu då... Men det jag frågar mig är hur han kan ha mage att ringa 2 år senare och vilja ha pengar som han redan kunde ha haft om han hållt koll på sina papper och skickat in dem direkt jag slutat !!!! Är det mitt problem att han inte har koll på sina papper.

Åhh, jag blir så förbannad !!!! Men nu lär han aldrig ringa hit igen o kräva pengar trots bristande service.

Jag älskar min nya blogg

Tusen tack till BluEyeTea !! Det kunde inte bli bättre än såhär !!!!! Så j*vla nöjd !!!!

Spraydag 11

och fortfarande inga biverkningar. Vad är det för fel på mig ??? Är ledig idag iaf. Tänkte jag skulle kolla saldot på kontot efter att alla räkningar är betalda och huslånen dragna, så kanske det blir en tur till hemstaden. Men eftersom vi ska till svärmor idag och det ligger efter vägen så blir det ju kanske lite onädigt att först håka tillbaka för att hämta gubben och sen åka samma väg igen. Att ta honom med är ingen alternativ... :P Känner att jag vill gå o strosa lite själv! Och det stora köpcentrum jag tänkt tillbringa den mesta av tiden står inte så högt upp på hans lista en ledig dag.....

Mitt högkostnadskort på apoteket har gått ut. Jag måste iaf ha en ovitrelle. MEN, jag vet inte om det är det enda jag behöver, eller om jag behöver mer gonal-f oxå. Kan juh klara mig undan med typ 400:- annars blir det juh 1800:- om jag måste ha gonal-f med. Beror juh på hur länge jag behöver spruta.

Om jag skulle hämta ut ovitrelle nu och den kostar 400:- då betalar jag väl bara 1400:-  nästa gång, om jag behöver ha gonal-f med...?? elleR??

före och efter-bilder


FÖRE








EFTER


Jag är iaf nöjd. Mycket ljusare och mysigare!!!

Varför kan de inte lita på att en kvinna faktiskt kan ha rätt...????

Jag blir lite smått besviken på min gubbe. Jag var juh o gjorde slut på lite pengar på IKEA igår. 1726:- närmare bestämt. Köpte en byrå som han har skruvat ihop idag. Jag talade om för honom att han skulle ha någonting under. Typ en matta eller så. Eftersom det blev ett jack i ett bord vi köpte där förut för att vi la det direkt på golvet när vi monterade.

- Nej då, det behövs inte. Det här blir dte inte så med
- Jo, det blir det. Det är väl inge problem att hämta en matta o lägga under.

Men vips så var han i full gång. När den är klar så ser jag KLART OCH TYDLIGT en stor fläck mitt uppe på byrån som färgen skavts bort på för att han har haft den direkt på golvet när han monterat den.

Åhhhh... Jag blir så matt !!!!!

Och jag, jag som är så jävla petig och pedantisk när det gäller att det ska vara snyggt och prydligt. Och så är det värsta hacket där. MITT PÅ.... Nej usch.... Det är inte lilla jag ett dugg nöjd med. Även om man ställer någonting just där så vet jag ändå att den finns där.

Spraydag 9

och biverkningarna lyser med sin frånvaro. Men jag klagar inte. Man bara undrar om allt står rätt till när man inte får dom...

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Birsen att berätta sju sanningar om mig som är både alldagliga och knäppa...

1. Handdukarna i detta hus måste vara vikta på ett speciellt sätt... Är de inte det så måste jag vika om dem.

2. Jag är väldigt oekonomisk.

3. Jag älskar att göra ingenting.

4. I detta huset är den min man som diskar. Jag kan nog räkna på mina händer antal gånger jag diskat sen vi flyttade hit.

5. Jag älskar att tvätta, men avskyr att hänga tvätten sen. Vilket resulterar i att den kan bli liggande i tvättmaskinen en dag innan jag tar mig i krager och hänger upp den.

6. Jag jobbar för mycket, för alldeles för låg lön. Men har aldrig trivts så mycket på ett arbete som jag gör nu.

7. Jag kan inte vissla.



Här nedan hittar ni reglerna.
Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


JAG UTMANAR ALLA SOM KÄNNER SIG UTMANADE HELT ENKELT!

Spraydag 6

Nu är jag trött! Längtar till 16:00 imorgon. Sen är det ledig helg!!
God natt!!

Spraydag 5

Tandvärken börjar ge med sig. Tack gode gud. Men nog var det en pers allt. Usch och fy!!

Inga biverkningar än... bra bra. Njuter av alla svettfria dagar som jag har kvar!!!

Akupunktur nr 2 idag. Känns så skönt att man verkligen gör det man kan för att försöka få embtyot att fastna. Då har jag gjort vad jag kan, resten är upp till naturen, och hoppas naturen är på min sida denna gången.

Spraydag 4

Har iaf kunnat sova inatt.... såååååå skönt!! Ont har jag fortfarande, men inte lika mycket. Fan, jag misade EFIT  dagen igår. Det som var så roligt tyckte jag. Nästa EFIT dag är 12 November. Då jobbar jag hela dan....Så då kan jag inte heller vara med.....

Idag händer det inte så mycket. Ska på möte mellan 14-16. Annars är jag ledig. Håller på att tvätta för fullt. Annars är jag bara så seg idag känner jag. Ingen lust att göra någonting. Bara en sån här trök-dag. Imorgon ska jag på min andra akupunktur behandling. Lite rädd är jag för de där nålarna, men det är så skönt och avslappnat. Igår när mina föräldrar var här fick jag ett paket med två amla plåster =) De vet om att jag hatar när de ska hålla på o sticka mig så mycket nu. Och sätter man på det där en timme innan blodprov så känner man inte av sticket någonting. =)

Spraydag 3

Till Tandis idag klockan 11:30...
Troligtvis blir det penecelin. Men då undrara jag
Kunde de inte se det i fredags när jag var där för spolning?
Utan jag skulle behöva gå hela helgen.
Har inte kunnat sova eller äta.
Har haft så ont så jag har grinat.
Men snart, snart blir det bra.
Hoppas jag!!

Spraydag 2

Men jag tänker inte skriva nåt om det nu...Utan om min tand... Jag har så sjukt ont även fast de spolat rent den. Har inte sovit inatt heller... tredje natten nu som jag inte sovit pga tanden. Och nu är det värre. Jag har så ont så jag börjar snart att grina!!! Borde inte tandläkaren jag var till i fredags kunna se vad det var??????? Nu måste jag juh iväg igen imorgon.... Fy fan!!! Jag kan juh inte ens äta, för jag kan knappt få upp munnen för de gör så ont...

Jag blir galen på dessa rubriker....

Håret på mina armar står rakt upp, jag blir alldeles varm i hela kroppen och jag bara sitter här och ler...trots tandvärk... När jag lyssnar på detta underbara framträdande från Loulou....



En fullspäckad dag!!

Jobb, jobb, jobb... Massor utöver det vanliga...utan att säga för mycket....

Har dragits med tandvärk sen igår. Så när jag fått hämtning på jobbet ringer jag tandläkaren och får en akut tid. Vi skyndar oss för de ska snart slå igen = Han får lov att köra liiiiiiiiiiiiiiiiite fortare än man egentligen får. 15 minuter, en spoling, 300:- fattigare och fortfarande lika ont senare är jag klar. Och med mig får jag orden "du är fortfarande väldigt irriterad, men det ska snart gå över"

Det hade nämligen fastnat lite skal från nötterna jag åt i onsdags i någon slags "ficka" vid min visdomstand som håller på att växa ut. Vad ska jag nu få smaska på när jag inte får äta godis och sötsaker för min "akupunkturerare"??? Tips? Någon? Snälla? Hjälp? Hallååååååååå!!!!????!!!???

Du.. Birsen du var inte ensam om att sitta o garva... Min man satt bredvid mig i soffan när vi satt på MSN och försökte tjuvläsa vad vi skrev om... ;) Sen frågade jag honom om det där med de andra karlarna utanför dörren som du skulle fråga din man om... Då skrattade han lika gott och sa ett blygt: Nej.... Hahahaha..... Men nu måste jag bli lite allvarligare o säga att jag är såååååååå glad att vi hittade varandra (på fl var det först va?) och att vi kan prata så öppenhjärtat med varandra. Du är ett stort stöd för mig i detta!!! Du bor ganska långt bort, men du känns så nära!!! Jag vill gärna träffa dig nångång! Du är så jä*la gó gumman!!! Massor av kramar till dig!!!

Nu ska här lagas mat! Korvstroganoff med ris! Mums!!

Puss puss!!

bara babbel...

Då ska man åka o jobba då. Åker lite tidigare eftersom jag ska börja och sluta på olika ställen, så ställer jag bilen där jag slutar och går dit jag ska börja. Så får man lite "gratis motion" Och imorgon MÅSTE jag simma efter jobbet. Pucha på mig ordentlig vad gäller simmandet. Att jag inte får åka hem när jag slutat utan att simma först. Och TACK Birsen för den härliga konversationen på MSN igår. Den kommer hålla mig på strålande humör hela dagen.

2 dagar till Spraystart!!

Hej hopp!

Rubrik...

Snart kommer mina föräldrar hit. Ska bli kul, de är inte här så ofta. Gubben och pappa ska åka till tippen med det stoooooora fönstret som jag ínte orkade hjälpa til att bära, och mamma ska köra mig in till stan när jag ska få akupunktur för första gången. Sen ska vi äta gott.

Ledig från jobbet men fullt upp hemma

För idag ska det STORstädas. Har precis tagit tar i monsterdisken. Så nu är dte bara resten kvar. Bara läääängtar till allt är klart och jag kan få dansa runt med min nya golvmopp.

4 dagar kvar till spraystart. Jag är livrädd!! Detta är vårt SISTA landstingsfinansierade försök. Jag har redad talat om att vi vill ha två tillbaka denna gång, och vi skulle diskutera det med läkaren när vi kommer nästa gång, men det lät som om det inte var omöjligt. Imorgon ska jag på akupunktur för första gången. Sen har jag inbokat en gång i veckan fram till vecka 48 då det är prel. ÄP. Ska försöka få en tid samma dag som ET med. Och då blir det sista gången. Hoppas hoppas hoppas nu att detta kan hjälpa ett ägg at fastna iaf. Alla döper sina små embyon när de fått dom tillbaka. De har jag aldrig gjort. Kanske ska man göra det. Eller blir det (om möjligt) ännu värre om det inte fastnar då? När man faktiskt har gett det ett namn?? Eller??

Nu ska jag köra igång igen. Ska möblera om lite oxå faktiskt... =)

Mmmm....


Jag beklagar...

Har jobbat ikväll och ska ut extra imorgon. Behöver fylla på banken med komptimmar då jag använde upp alla när jag var på semester. Måste juh ha några om det blir ÄP eller ET på en dag när man skulle jobba.

Igår köpte vi målarfärg och diverse saker man måste ha för att kunna måla. Det är nämligen så att jag äntligen har rivit ner den gamla fula gräsliga vävtapeten som satt i hallen, och nu ska det målas. Färgen heter nougat och är så jävla fin. Får se om det blir gjort i helgen. Hoppas. Och hoppas naturligtvis att resultatet blir okej, då både jag och gubben min har tummen mitt i handen. Någon som har några goda råd??

Idag har jag o gubben årsdag på när vi träffades... =) Frågade honom om vi skulle fira eller beklaga. Han ville beklaga. Så det har vi gjort med en god potatisgratäng och honungsmarinerad kycklingfilé. Såååå gott. Och till det serverades ruccolasallad... Dé ni!!

Nu ska jag hoppa i säng... God natt på er!!

Sex se sex sex sex sex sex...

Gå in och tävla om sexleksaker hos Mizca

EFIT-dag


Slår upp ögonen ganska precis klockan 10:00 och börjar dagen med att ringa min mamma och höra när de ska komma förbi med en frys vi skulle få att ha nere i källaren.



11:00 Loggar in på facebook och surfar runt lite.



12:00 Beundrar våran nya dörr (som är vänd åt andra hållet än den andra, men för den fina kompensation vi fick så kan man nog vänja sig vid det) innan det bär av in till stan.



13:00 Precis utkommen från Åhlens. Det blev två böcker av David Batra på rea, en kalender för 2009 och servetter.



14:00 Vi intar lite lunch. Behöver jag tillägga att det var gubben som fick välja restaurang?



15:00 Vi är påväg hem



16:00 Jag bläddrar lite i en av de nya böckerna.



17:00 Jag skriver ut ett schema i miniformat så det ska få plats i nya kalendern.



18:00 Jag bäddar rent i sängen



19:00 Kollar runt lite på blocket. Hittade faktiskt en spegelvägg för 200:- som ska hämtas imorgon.



20:00 Spelar lite sims 2



21:00 Spelar poker. Slutade på en tredje plats och inkasserade 102:-



22:00 Har krypit ner i sängen och kollar lite repriser från Idol 2008. Sista bilden för denna gången, en lååååång dag väntar imorgon.






Nästa EFIT dag är Måndag 20 Oktober. http://ettfotoitimmen.se/

Förbjuda reg.nummer !!

http://www.e24.se/kvinna/fart/bil/artikel_754885.e24


Här är samtliga
förbjudna bokstavskombinationer:

APA, ARG, BAJ, CUC, CUK, DUM, DYR, ETA, ETT, FAN, FEG, FEL, FEM, FES, FET, FNL, FUC, FUL, GAM, GAS, GAY, GET, GEY, GLO, GOM, GUB, GUC, GUD, GUK, HAL, HAN, HAO, HAR, HAS, HAT, HER, HES, HET, HJO, HKH, HMO, HOM, HON, HOR, HOT, HRA, HUD, HUK, HUS, HUT, JUG, JUK, JUO, JUR, KDS, KUC, KUF, KUG, KUK, KYK, LAM, LAT, LEM, LOJ, LSD, LUS, LUZ, MAD, MAO, MAS, MEN, MES, MLB, KUF, MUS, MUT, NAZ, NEJ, NJA, NOS, NRP, NUP, NYP, NYS, OND, OOO, ORA, ORM, OST, OXE, PAJ, PAP, PES, PKK, PLO, PNS, PRO, PUB, PUC, PUK, PYS, RAS, REA, ROM, RPS, RUG, RUK, RUS, SAB, SAC, SAF, SAP, SAT, SEG, SEK, SEX, SJU, SOP, SOS, SPY, SSU, SUG, SUP, SUR, SWE, SYF, TAJ, TBC, TOA, TOK, TYP, TOT, TRE, UCK, USH, UFF, UPA, USA, UFO, WAM, WAR, WTC, WWW, XTC, XTZ, XXL, XXX, XUK.

Källa: Språk


fairytale gone bad

Detta är vad jag har lyssnat på hela veckan till och från jobbet. Om och om igen. Men jag tröttnar inte. Denna är så jävla bra...  Jag har jobbat 4 gånger denna vecka, det tar 17 minuter att åka till jobbet och 17 minuter hem. Låten är 3:29 minuter lång. HUR MÅNGA GÅNGER HAR JAG HÖRT LÅTEN DENNA VECKA??? Det är frågan. Själv hade jag IG i matte A och har absolut ingen aning... Men bra är den. Och det är det som är huvudsaken.







This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I 've had it to the limit I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there 's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left it 's the end of our time

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Out of my life, out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, out of my bed
Out of the dreams we had, they 're bad
Tell them it 's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Tell them the fairytale gone bad
Tell them the fairytale gone bad

jag och min glappa käft!!

Idag på jobbet frågade min arbetskamrat (som igår pratade om att hon ville sätta in en spiral, men hade hört olika konsekvenser på det, och var lite orolig) vad jag använder för preventivmedel.
- Ingenting, eftersom jag inte kan bli gravid. Blev svaret.Utan att jag hann tänka efter så bara flög de ur mig!
- Oj förlåt, jag beklagar.

Mer än så ville jag inte prata om. Det är en sak att skriva här, dels för att många av er som läser är i samma situation, och dels för att det är hundra gånger svårare att ta orden i munnen, och till råga på allt med någon som inte är min vän, eller familj.

Jag har ännu inte bestämt mig om jag ångrar mig eller inte. Och jag undrar lite vad hon tänker göra med informationen hon fick idag. Hon är faktiskt bra duktig på att prata OM alla andra, som jag själv kan tycka inte någon annan har med att göra.

Nu tar vi nya tag

F: Tack för dina fina ord!! 
Och såklart tack till alla andra som skriver! Jag är tacksam för att ni finns och känner med oss i denna påfrestande tid.
 
Jag har pratat med kliniken idag. Den 18/10 kör vi igång med spraystart igen!!  Jag känner att jag vill köra på direkt, och inte bara vänta och grubbla eller framför allt gå och vara ledsen. Klart man bryter ihop i ett par dagar. Men nu (försöker) jag tänka framåt. Jag har bokat in mig på akupunktur en gång i veckan fram till ÄP. Sen ta en till på ET dagen. Och det känns bra att arbeta för att försöka göra det lättare för ett stackars embryo att fastna.

Sen har jag pratat med dem om att både jag och min man vill sätta tillbaka 2 embryon nästa gång. Det lät inte omöjligt och vi skulle diskutera vidare med en läkare vid nästa besök.

Jag talade om att jag mådde dåligt av att spraya och det vore bra om jag inte behövde spraya extra länge, som förra gången då det var många igång samtidigt och lite av platsbrist i samband med ÄP och ET. Men hon var förstående så prel.ÄP är vecka 48.


RSS 2.0