Green room

Jag har gjort massor sen jag skrev sist... Tagit reda på 24 ton tvätt, hängt upp 6 tavlor (3 i hallen och tre i "green room" *) Plockat iordning i större delen av huset. Gubben min har dammsugit och diskat....  Tänk om man kunde sluta tidigt varje dag så man hinner och orkar göra saker hemma iställer för at bara vara trött hela tiden när man oftast slutar 17:00. För när man kör så hårt så orkar man inte ens göra något när man är ledig sen.

* Green room kallar vi det rum som snart förhoppningsvis ska bli ett bäbisrum. Det är gröna tapeter och gröna gardiner och nu även tavlor med lite grönt i. Därför kallar vi det just green room. Där har vi en soffgrupp, soffbord, en stereo och allmän mys-pys stämning. Dit brukar vi förflytta oss efter maten om vi har bjudit hem folk. Birsen det är där du och jag ska sitta o mysa o snacka gravid symtom och ömma bröst när du kommer o hälsar på mig.... =)

Kommentarer
Postat av: Birsen

hihihi låter mysigt det. Du kanske har hunnit å göra om den innan jag kommer :-)

2008-11-07 @ 21:15:58
URL: http://birsen.blogg.se/
Postat av: Birsen

hahahahha ja vi måste ju provaligga i dom innan våra bäbisar kommer. Så vi vet att de kommer klara all tung påfrestning när våra små sma ligg ai dom hahahahha

2008-11-07 @ 21:41:33
URL: http://birsen.blogg.se/
Postat av: Vera ♥

Vad ska du gör ikväll då =)?

2008-11-08 @ 21:43:06
URL: http://bergstrooms.blogg.se/
Postat av: Theorese

Vi har ett blått rum som ska bli ett barnrum en dag! Just nu bor Jussi där, Jussi är ett skåp från IKEA som vi har all vår sprit i, Jussi ska inte bo kvar där sen.



Tack för din kommentar, det värmer!! Hur går det för dig i detta lottri?

2008-11-10 @ 13:15:14
URL: http://theorese.blogspot.com

Skriv gärna en rad eller två!!

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en egen Blogg?

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0