Spraydag 11

och fortfarande inga biverkningar. Vad är det för fel på mig ??? Är ledig idag iaf. Tänkte jag skulle kolla saldot på kontot efter att alla räkningar är betalda och huslånen dragna, så kanske det blir en tur till hemstaden. Men eftersom vi ska till svärmor idag och det ligger efter vägen så blir det ju kanske lite onädigt att först håka tillbaka för att hämta gubben och sen åka samma väg igen. Att ta honom med är ingen alternativ... :P Känner att jag vill gå o strosa lite själv! Och det stora köpcentrum jag tänkt tillbringa den mesta av tiden står inte så högt upp på hans lista en ledig dag.....

Mitt högkostnadskort på apoteket har gått ut. Jag måste iaf ha en ovitrelle. MEN, jag vet inte om det är det enda jag behöver, eller om jag behöver mer gonal-f oxå. Kan juh klara mig undan med typ 400:- annars blir det juh 1800:- om jag måste ha gonal-f med. Beror juh på hur länge jag behöver spruta.

Om jag skulle hämta ut ovitrelle nu och den kostar 400:- då betalar jag väl bara 1400:-  nästa gång, om jag behöver ha gonal-f med...?? elleR??

Kommentarer
Postat av: Birsen

ja det gör du! :-)

2008-10-28 @ 15:18:56
URL: http://birsen.blogg.se/
Postat av: Thessan

Tjena hejsan. Nu får du ge ditt omdöme och ev. ändringar här :) http://blueeyetea.blogg.se/ragetti/

2008-10-28 @ 20:23:37
URL: http://blueeyetea.blogg.se/
Postat av: Birsen

this is much better! As snyggt!

2008-10-29 @ 15:11:44
URL: http://birsen.blogg.se/

Skriv gärna en rad eller två!!

Vem är du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en egen Blogg?

Vad vill du säga:

Trackback
RSS 2.0